Ioana Popescu a pierdut sarcina. Vedeta este devastată de durere: „Nu am puterea să...”

Data publicării:

Ioana Popescu este sfâșiată de durere, după ce a pierdut sarcina.

Ioana Popescu trece prin momente cumplite, după ce a pierdut sarcina. Anunțul devastator a fost făcut chiar de vedetă, pe rețelele de socializare. Bruneta a recunoscut că este cea mai grea zi din viața ei și că nu poate să vorbească prea multe despre acest subiect. 

Ioana Popescu, devastată de durere, după ce a pierdut sarcina

Ioana Popescua declarat că medicii au făcut tot posibilul să-i salveze copilul, însă totul a fost în zadar. Vedeta a precizat că se va retrage o perioadă din spațiul public, pentru că are nevoie să-și revină. 

„Salutare. Este o zi foarte grea pentru mine. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor d-lui dr. ginecolog, am pierdut sarcina. Dacă țineți la mine, vă rog, în aceste zile nu am puterea să discut despre aceste lucruri extrem de dureroase. Uneori nu pot și nici nu vreau să par puternică. Dar vă mulțumesc din suflet tuturor celor care m-ați susținut. O să ies acum un pic din zonă și o să mă reculeg și o să încerc să mă adun”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Ce decizie a luat Ioana Popescu, după ce a rămas însărcinată

Ioana Popescu a decis să renunțe definitiv la țigări, după ce a aflat că este însărcinată. Mai mult decât atât, vedeta a recunoscut la vremea respectivă că are mici probleme de sănătate cu ovarele polichistice, un fibrom care nu este operabil și care ducea la dezlipirea placentei.

„Nu-mi place și sunt și superstițioasă în a-mi afișa sarcina, mă enervează să fiu întrebată despre aceste lucruri foarte sensibile și intime. De altfel, după cum ați văzut, dacă v-ați uitat la toate evenimentele recente unde am fost, m-am îmbrăcat în ținute care să-mi subțieze pe cât posibil sarcina. Totuși am decis azi să pun o poza cu mine și cel/cea mică. (Scarlett Maria sau Tiberius Cristian). Acum însă am nevoie de niște gânduri bune de la voi: azi mă duc la un alt control la doctorul meu ginecolog și voi afla în curând exact cum stăm, eu și cel mic. Căci, din păcate, sunt niște probleme... Vă rog, dacă țineți la mine, nu mă sunați, nu am stare sa povestesc, vreau doar să stau liniștită.”, spunea Ioana Popescu pe rețelele de socializare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel