Ioana Petric și Dezbrăcatu, adevărul despre „Mistăr Bâlbuță”: Românul a găsit mereu puterea să râdă, chiar și în cele mai grele situații

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Ioana petric și Codruț Keghes au vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre noul sezon Cronica Cârcotașilor. 

Cronica Cârcotașilor revine din 04 martie, de la 20.00,  la Prima TV. În aceeași formulă de prezentare, Ioana Petric și Dezbrăcatu, cu bebelușele Alexandra și Denisa, cu o trupa de actori super talentați, Cronica îl introduce în acest nou sezon pe MR BÂLBUȚĂ.

 

SPECTACOLA:  Cât de complicat e să lucrezi cu un personaj precum Dezbracatu?

Ioana Petric: Să lucrezi cu un personaj atât de imprevizibil și pus pe șotii precum Dezbracatu, poate că pare complicat, dar nu este. Eu lucrez cu omul Codruț, pe care îl ador și de care mă leagă o prietenie strânsă și dincolo de camere. Energia pe care o avem noi face că totul să se lege super bine și lucrurile să se desfășoare natural, fără niciun efort. Noi chiar ne distrăm la filmări și camera nu minte. Dacă nu ar fi așa, s-ar vedea. Bine, poate că era bine să îl întrebați și pe el cât de complicat este să lucreze cu mine. Poate e de altă părere :)) 

 

SPECTACOLA:  Ați ajuns la sezonul cu nr 45 și 22 de ani de emisie continuă. Cât de tare “atârnă” să știi că faci parte din cea mai longevivă emisiune de divertisment din România?

Ioana Petric:  Slavă Cerului că nu-mi atârnă nimic...încă:)) Dar da, sunt cât se poate de mândră de faptul că am fost adoptată și crescută, profesional vorbind, de această echipa care a scris istorie în televiziunea din România. Am trăit niște lucruri extraordinare și am învățat foarte multe, iar pentru asta le sunt recunoscătoare colegilor care mi-au oferit Încrederea necesară pentru că visul meu să devină realitate și publicului cârcotaș care îmi este alături de 15 ani de zile. Sunt aici să duc povestea mai departe și sper să reușesc să o fac din ce în ce mai bine.

 

„M-am lovit și de reticența publicului, care inițial nu m-a primit tocmai cu brațele deschise”

 

SPECTACOLA:  Ai deja 15 ani de când ești parte din echipa. Ce a fost cel mai greu în toți anii ăștia? Și, ai lua-o de la capăt?

Ioana Petric: Cu siguranță trecerea de la rolul de bebelușâăla cel de prezentatoare. Pentru că pe lângă presiunea pe care am pus-o eu asupra mea, din dorința de a face totul cât mai bine și mai aproape de standardul care era foarte înalt, m-am lovit și de reticența publicului, care inițial nu m-a primit tocmai cu brațele deschise. Valul de hate care a venit atunci nu a fost tocmai ușor de dus pentru copilul care eram. Poate de asta m-am și apucat de surf :))) Dar mă bucur că am avut puterea să merg mai departe și că am reușit să câștig oamenii de partea mea. Nu regret nimic și dacă aș avea posibilitatea aș lua-o cu siguranță de la capăt. Dar mi-ar plăcea să am mintea și experiență de acum și să fac lucrurile puțin altfel. 

 

SPECTACOLA:  Pare că bâlbele nu se vor opri niciodată.  Cum vezi televiziunea din România în 2022?

Ioana Petric: Având în vedere contextul în care ne aflăm de câțiva ani încoace, trebuie să recunosc că mie televiziunea din România îmi provoacă o puternică stare de anxietate. Așa că uneori, o bâlbuță mică și simpatică e chiar binevenită. Nu strică să mai și radem. Ce o să fie în 2022? Greu de spus. La ora actuală nu am nicio așteptare, nici măcar de la ziua de mâine.

 

SPECTACOLA:  În notă actuală, cu război la granițele României, crezi că mai poate romanul să radă?

Ioana Petric: Trebuie să poată. Românul  a găsit mereu puterea să radă, chiar și în cele mai grele situații și cred că asta l-a ajutat să meargă înainte. Suferință și nedreptatea prin care trec acum vecinii noștri sunt cutremurătoare, n-ai cum să nu empatizezi. Pentru ei, cel mai mare coșmar a devenit realitate. Dar să nu uităm că noi suntem niște norocoși. Viața noastră e încă liniștită și normală, așa că trebuie să ne menținem moralul sus și să fim puternici, că să putem întinde o mâna de ajutor celor care au nevoie. Iar râsul, fie el și pe fond nervos, ajută negreșit atunci când lucrurile din jur par să o ia razna.  

 

SPECTACOLA:  Poate fi o nație salvată prin umor?

Ioana Petric: Umorul e esențial, dar nu e suficient să ne salveze. 

 

SPECTACOLA:  Ce aduce nou, cu ce vă surprindeți fanii în acest sezon?

Ioana Petric: Sper să ne surprindă ei și să ne ajute ca până la final de sezon să îi dăm de urmă lui Mister Bâlbuță. Noi suntem gata, pe poziții și promitem un sezon plin de râsete și voie bună. V-aș spune mai multe, dar nu vreau să stric surpriză. Ne vedem vineri, la 20:00, pe Prima TV. ȘI în reluare duminică.

 

CODRUȚ KEGHES:  Am plâns de bucurie când am împlinit cei 50 de ani

 

Codruț Keghes, cel care îi dă viață lui „Dezbrăcatu” de 20 de ani de zile, dezvăluie că amuzantul personaj a devenit parte din viața sa. 

 

SPECTACOLA:  Încep cu o întrebare pe care ai mai auzit-o probabil: nu te-ai plictisit de Dezbracătu? Sau el de tine?:)

CODRUȚ KEGHES: Codruț și Dezbrăcatu sunt prieteni foarte buni și se înțeleg bine, se ajută reciproc cu de toate..

SPECTACOLA:  Cum te-ai descurcat în pandemie? Dacă tragi linie, cum au fost ultimii doi ani pentru tine?

CODRUȚ KEGHES:  Mă bucur că suntem sănătoși, am avut ani dificili pentru că nu am avut evenimente, radio și multe alte lucruri care generau venituri!

SPECTACOLA:  E o vorba, “ și bărbații plâng câteodată”. Când a plâns Codruț ultima dată?

CODRUȚ KEGHES: Codruț, în comparație cu Dezbră, e mai sensibil și ultima oară a fost de bucurie când am împlinit cei 50 de ani!

SPECTACOLA:  Putem salva o țară și realitatea pe care o trăim prin umor?

CODRUȚ KEGHES: Trăim vremuri grele care anulează orice zâmbet de pe față, eu fac tot ce pot și tot încerc a face lumea să radă!

SPECTACOLA:  Ce ți-a lipsit cel mai tare în această pauză de Cronică?

CODRUȚ KEGHES: Multe...nu întru în amănunte pentru a va întrista!

SPECTACOLA:  Cum vezi 2022 pe micul ecran?

CODRUȚ KEGHES: Aș vrea să-l văd cu oameni fericiți și cu zâmbetul pe buze, dar după cum vedeți...vedem lucruri ce nu au legătură cu normalitatea!

SPECTACOLA:   Ce aduce Cronică în noul sezon?

CODRUȚ KEGHES: Vai, trebuie să vedeți voi și să-l prindeți pe Mr. Bâlbuță!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel