Ioana Năstase suspectează că cineva a vrut să o omoare: „Nu a reacţionat în niciun fel. Mi se pare ceva foarte ciudat”

Data publicării:

Iona Năstase a oferit noi informații despre incidentul cumplit prin care a trecut zilele trecute.

Ioana Năstase a avut parte de un eveniment nefericit, zilele trecute, când s-a aflat la un pas de o tragedie. Soția lui Ilie Năstase se afla pe cal, în cadrul orelor de echitație, când deodată animalul a aruncat-o pe vedetă la pământ, lucru care nu se mai întâmplase niciodată înaite. Din fericire, aceasta nu s-a ales cu leziuni serioase, însă, după ce a analizat mai mult situația, bruneta a ajuns la concluzia că toată situația a fost extrem de ciudată, la mijloc fiind vorba despre un lucru necurat.

"Trebuie să recunosc, mi-am văzut moartea cu ochii. Calul m-a aruncat în cap. Era calul meu, pe care îl ştiţi voi, doar că era foarte schimbat, de când l-au băgat în manej, am şi întrebat: "Ce are calul?", şi mi-au spus că nu are nimic. De obicei, se lucra cu el, înainte de a încăleca eu, se lucra cu el, timp de 20 de minute. Lucra băiatul care se ocupa de el zilnic. Ieri nu a mai lucrat cu el, a spus că e pregătit şi pot urca. L-am întrebat pe băiat: "Dar nu-l încaleci tu înainte?", şi mi-a spus "Nu, urcaţi".", a spus Ioana Simion, pentru Antena Stars, potrivit spynews.

„Mi se pare ceva foarte ciudat”

Mai mult, Ioana Năstase mărturisește faptul că a văzut anumite semne la calul ei, care indicau faptul că acesta nu era în regulă, înainte să se urce în șa, însă cei de la centru au asigurat-o pe vedetă că este în siguranță. Chiar dacă impactul a fost unul destul de mare, bruneta a avut norocul să treacă cu bine peste această experiență neplăcută.

"I-am cerut celui care se ocupă de el să stea la doi metri de mine, i-am spus: "Fă ceva, opreşte-l!", el nu a reacţionat în niciun fel, m-am simţit în pericol, am simţit că se lasă calul pe partea dreaptă, ca şi când ar fi fost obosit. Calul a devenit agitat şi m-a aruncat în cap, am dat să mă ridic de vreo câteva ori, şi cădeam la loc. Mi-a zdruncinat rău creierii, trebuie să recunosc. Mi se pare ceva foarte ciudat, deoarece atunci când îmi băga calul în manej, era ca un mieluşel, de această dată am întrebat "Ce are calul?" Şi mi-a spus că nu are nimic.", a mai declarat soția lui Ilie Năstase.

 

 

Ioana Năstase și-a cumpărat cal de ziua ei

Anul acesta, de ziua ei de naștere, Ioana Năstase și-a dorit un cadou cu totul deosebit. Datorită faptului că  este pasionată de echitație, aceasta a visat să aibă propriul ei cal.

Ioana Năstase a povestit astfel că și-a propus să cumpere primul cal care se apropie de ea. Spre surprinderea tuturor, animalul care a venit la viitoarea lui stăpână a fost unul dintre cele mai scumpe exemplare. Chiar dacă bruneta și l-a dorit foarte mult, Ilie Năstase a refuzat să-i mai achiziționeze animalul, din cauza sumei colosale.

”Am plecat de acasă cu Ilie ca să-mi aleg calul, el probabil a crezut că va costa în jur de 5.000-10.000 de euro, iar eu i-am spus că primul căluț care va veni peste mine ală va fi al meu. Primul căluț care a venit către mine a fost Cezărică care era și foarte scump.

Ilie auzind prețul a spus nu. Peste 20.000 de euro. Mi-a zis că nu-ți iau femeie niciun cal că e prea scump”, a spus Ioana Simion la Antena Stars. 

Ioana Năstase nu a vrut însă să renunțe la unul dintre cele mai mari visuri ale ei, așadar s-a dus la bancă, a scos bani, iar în final și l-a cumpărat singură. Ulterior, Ilie Năstase i-a dat înapoi jumătate din suma pe care a scos-o din buzunar pentru cadoul mult visat.

”Am venit trei zile la rând la căluț, am prins atâta drag de el, apoi a patra zi m-am dus la bancă, mi-am plătit căluțul singură. Am mers la bancă, mi-am achitat căluțul, după care l-a câteva zile s-a gândit și el să pună jumătate”, a mai spus Ioana Simion la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel