Ioana Năstase, secretul unui păr bogat și sănătos. Soția lui Ilie Năstase a dezvăluit trucul pe care îl folosește: "Nu folosesc tratamente scumpe și nu merg la saloane"

Data publicării:
Ioana Năstase, sursa instagram
Descriere foto: Ioana Năstase, sursa instagram

Ioana Năstase a dezvăluit cum își îngrijește părul. Vedeta se mândrește cu podoaba capilară. 

La  46 de ani, soția lui Ilie Năstase pare să fi descoperit secretul tinereții. Ioana Năstase este deținătoarea unui corp ca tras prin inel, pentru care face însă multe sacrificii. Pe lângă trupul perfect, soția lui Ilie Năstase este admirată și pentru podoaba capilară. Părul vedetei este foarte bogat și strălucitor, însă vedeta a declarat că se coafează singură și merge destul de rar la coafor.  Într-un interviu recent, Ioana Năstase a dezvăluit cum își îngrijește părul. Acesta a mărturisit că are un șampon pe care îl folosește de ani de zile. 

 

"Sunt întrebată tot timpul ce fac să am părul așa. Mare lucru, nu. Eu am grijă de el, nu folosesc tratamente scumpe și nu merg la saloane. Îl pieptăn doar atunci când îl spăl. Mă spăl cu același șampon de zece ani, pe care îl iau din Turcia, are multe vitamine. Îl spăl la trei zile, apoi mă clătesc cu apă foarte rece, pentru că asta îl revigorează și-i dă luciu. Acum 4 ani l-am avut foarte lung, până la mijloc, apoi m-am tuns până la umeri, e important să-l tunzi. Mă vopsesc o dată la trei luni, nu prea am fire albe. Cred că mai contează și gena", a povestit Ioana Năstase, pentru Click!

 

Ioana Năstase a declarat că merge foarte rar la coafor, doar la ocazii speciale. De asemenea, vedeta a precizat că stresul este un factor care duce la căderea părului, însă ea încearcă să fie mereu pozitivă. 

 

"Rar merg la coafor, la ocazii. În rest, mă coafez singură, pentru că fiind bogat și ondulat se așează singur. Nu-l tapez, îl las pe spate si atât. Merg pe ideea că tot ce-i simplu e mai frumos. Și foarte important, să îți menții echilibrul, calmul, să nu te stresezi. Aud în jurul meu persoane care spun că le cade părul din cauza stresului. Eu stau foarte bine cu psihicul, asta ne sfătuiesc și medicii. De ce să ne îmbolnăvim singuri, să ne cadă părul?! Nu am folosit extensii și nu am înțeles niciodată rostul lor, sinceră să fiu, nu-mi place cum se văd, așa lipite pe păr. Eu le-aș sfătui pe doamne să renunțe la ele, să-și lase părul să se regenereze singur și să-l prindă într-un coculeț și atât. Sunt foarte relaxată poate și ăsta e un truc", a conchis amuzată Ioana Năstase.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel