Ioana Năstase, primele declarații după ce a retras cererea de divorț. Vedeta a mai dat o șansă căsniciei sale cu Ilie Năstase

Data publicării:
Sursa foto, captură TV
Descriere foto: Sursa foto, captură TV

Ioana Năstase a făcut primele declarații după ce a decis să îi mai ofere o șansă lui Ilie Năstase și a retras cererea de divorț. 

Ioana Simion a deciz să mai dea o șansă poveștii sale de dragoste cu Ilie Năstase, motiv pentru care a depus în instanță o cerere de renunțare la judecată, mai precis de renunțare la divorțul pe care chiar ea l-a înaintat.

Soția fostului tenismen a confirmat faptul că a retras cererea de divorț, însă nu a dezvăluit care sunt motivele pentru care a luat această decizie. 

„Da, așa este, am renunțat. Dar nu aș vrea să creadă lumea că am făcut asta cu vreun interes. Voi spune la momentul potrivit care sunt motivele, țin de Ilie. Sunt foarte importante pentru mine”, a povestit Ioana reporterilor Click!.

Ioana Năstase, agresată de față cu soțul ei, Ilie Năstase

Nu îmi revin, am avut o experiență foarte neplăcută. Este tragedia vieții. Sâmbătă seara, după ce am fost cu Ilie într-un centru de mobilă și l-am căutat o oră prin parcare, acesta mi-a zis că îi este foame. Eu nu am vrut să merg în niciun local, dar a insistat. După ce am ajuns la restaurant cu Ilie, a venit o femeie la masă, nu am înțeles cine a fost.  Am înțeles că femeia respectivă este cunoscută, m-a agasat timp de 3 ore, nu am trăit niciodată o asemenea experiență”, a declarat Ioana Năstase, pentru click.ro.

"Lui  îi plăcea ce se întâmpla acolo"

"La un moment dat, m-a întrebat dacă vreau să merg la toaletă. I-am zis că nu. A început să insiste și am zis hai să merg. Se uita în spatele meu și mi-a zis "mamă, ce fund apetisant ai! Ce te-aș ciupi! Când ne-am întors la masă, i-a zis lui Ilie că vrea să mă sărute. Am rămas șocată. Mi-a pus mâna pe toate cele, mi-a tras fermoarul de la bluză. Eram în trening. Când mi-a tras fermoarul, Ilie a rămas perplex pentru că am rămas în sânii goi și mi-a pus și mâna pe un sân. Într-un restaurant să faci așa ceva… Au văzut oamenii ce s-a întâmplat. Femeia i-a zis lui Ilie că mă sărută, iar el i-a zis "Ok baby", adică lui îi plăcea ce se întâmpla acolo”, a declarat soția lui Ilie Năstase.

"Partenerul meu îi făcea semne, de parcă era în regulă ce îmi făcea. Am vrut să plec, dar am rămas de dragul lui Ilie", a adăugat aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel