Ioana Năstase, primele declarații după ce a fost acuzată că ar fi fugit de acasă cu două milioane de euro: „El și-a făcut bagajul și a plecat”

Data publicării:
Ioana și Ilie Năstase, Facebook
Descriere foto: Ioana și Ilie Năstase, Facebook

Ioana Năstase a făcut primele declarații, după ce a fost acuzată că ar fi fugit de acasă cu două milioane de euro.

În urmă cu câteva zile, Ilie Năstase încearcă cu disperare să dea de soția sa, care refuza să-i mai răspundă la telefon, potrivit cancan.ro.  Mai mult, se spunea că bruneta nu ar fi plecat de acasă cu mâna goală, ci cu două milioane de euro. 

Ioana Năstase, primele declarații după ce a fost acuzată că ar fi fugit de acasă cu două milioane de euro

În urma acuzațiilor care i-au fost aduse, Ioana Năstase a făcut primele declarații cu privire la această situație. Vedeta susține că este șocată de afirmațiile făcute de soțul său și că nu este nimic adevărat din ce a spus fostul tenismen. 

Bruneta a mărturisit că Ilie Năstase este cel care și-a făcut bagajul și a plecat de acasă, fără să spună unde merge și nu a mai revenit. Totodată, Ioana Năstase a precizat că până săptămâna trecută, ea și soțul său au fost împreună la ziua unei prietene în Poiana Brșov. 

„Bună dimineaţa,

În primul rând, ţin să vă anunţ că sunt şocată de acuzaţiile grave aduse de soţul meu la adresa mea prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuinţa mea din Bucureşti, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, maşinile şi locuinţa mea mi-au fost filmate.

Soţul meu a afirmat faptul că nu stie de mine, de mai bine de o săptămână… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanţa împreună cu soţul meu. În cursul zilei de marţi, soţul meu şi-a luat un rucsac cu lucruri personale şi a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuinţa din Constanța. Ilie obişnuia să plece de acasă o perioadă de câteva zile, fără ca acesta să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința.

Am aşteptat ca soţul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu deplasându-mă spre locuinţa din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidenţial unde locuim. Referitor la acuzaţiile făcute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevărate, lucru care poate fi demonstrat în faţa organelor competente dacă va fi necesar.

Cu profundă dezamăgire, am fost nevoită să răspund acuzaţiilor nefondate aduse de soţul meu”, este mesajul transmis de Ioana Năstase, pe pagina sa de Facebook.

Ioana Năstase a negat în trecut zvonurile cu privire la un divorț

Chiar dacă neînțelegerile dintre ei sunt cunoscute acum de toată lume, în trecut, Ioana Năstase a negat zvonurile cu privire la o posibilă despărțire între ea și partenerul său. Singura problemă pe care aceasta o avea atunci, vis-a-vis de soțul ei, era faptul că acesta este înconjurat de mai multe persoane care îi vor răul.

„Nu (n.r. nu vrea să divorțeze). Am spus doar că am obosit un pic luptându-mă cu persoanele din jurul lui Ilie, care apar așa, peste noapte. În rest, nu. Clar (n.r. un divorț iese din calcul). Nu a fost vorba de niciun divorț', a declarat Ioana Năstase pentru ego.ro.

Ioana Năstase susține că vrea să-l țină pe soțul său la distanță de oamenii care vor să profite de el și care îi vor răul.

”Voi știți destul de bine ce s-a întâmplat și cu câteva luni în urmă sau acum un an, mai exact. De atunci am cam deschis și eu ochii cu privire la cei care apar peste noapte cu mângâieri și cu rugămintea:

Știi, vreau să fii tatăl meu, pentru că al meu a murit!'. De ce nu merge la un azil de bătrâni să își ia un tată de acolo? Atât încerc, să îl protejez de persoanele care apar peste noapte fără să le cunosc, care intră cu bocancii în viața lui', a mai spus Ioana Năstase.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel