Ioana Năstase, noi dezvăluiri după ce a fost agresată de Ilie Năstase. Ce mesaj i-a transmis soțului ei: "Ce să înțeleagă?"

Data publicării:
Ioana și Ilie Năstase, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ioana și Ilie Năstase, sursa foto Facebook

Ioana Năstase a făcut noi dezvăluiri la scurt timp timp ce a fost agresată de soțul ei, Ilie Năstase. Vedeta a spus tot.

 

 

Scandalul dintre Ioana Năstase și Ilie Năstase a luat aploare în urmă cu trei săptămâni, când fostul sportiv a agresat-o fizic pe soția sa. Deși părea că totul este roz în relația lor și că Ioana Năstase va fi ultima lui soție, probleme care au apărut între cei doi au pus viitorul relației sub semnul întrebării.

În urma scandaului în care Ioana Năstase a solicitat chiar și un echipaj de poliție, cei doi s-au separt, Ilie Năstase rămânând în București, iar soția lui a plecat în Constanța.

Ioana Năstase, noi amănunte după altercația dintre ea și soțul ei!

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, Ioana Năstase a răspuns la o serie de întrebări adresate de către Teo Trandafir. Aceasta a întrebat-o pe Ioana Năstase ce ar schimba la Ilie Năstase dacă ar avea o baghetă magică. Fărăr nicio ezitare, Ioana a spus : "gelozia".

Vedeta a mărturisit și care este atitudinea pe care o abordează în momentul în care este implicată într-un conflict. „Am învățat să plec”, a răspuns Ioana Năstase, însă aceasta susține că soțul ei nu înțelege nimic din acest lucru: „Ce să înțeleagă?”, a spus Ioana Năstase.

O altă întrebare a fost : Când a simțit că o iubește cel mai mult?„Cred că el mă iubește și acum și m-a iubit tot timpul. Am simțit că mă iubește enorm în momentele când sunt în dificultate, în momentele mai grele, și încearcă să vină spre mine, să mă împace. În schimb, nu prea știe să mă susțină. Eu îl susțin întotdeauna. Consider că are nevoie” a răspuns Ioana Năstase.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel