Ioana Năstase, la un pas de tragedie. Ce s-a întâmplat cu soția lui Ilie Năstase: „Dumnezeu m-a salvat”

Data publicării:
Sursa foto: Ioana Năstase, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Ioana Năstase, facebook

Ioana Năstase a fost la un pas de tragedie, chiar în timpul orelor de echitație. 

Ioana Năstase a avut parte de un incident, chiar în timpul orelor de echitație. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta este pasionată de cai și echitație, însă această pasiune vine la pachet și cu câteva riscuri. Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, soțul lui Ilie Năstase a fost aruncată de pe șaua calului. Vedeta a povestit totul pe rețelele de socializare și a ținut să-i mulțumească lui Dumnezeu că a scăpat teafără. 

Ioana Năstase: „Mulțumesc, Bunului Dumnezeu, pentru că m-a salvat și de această dată”

”Înainte de a fi aruncată de pe șaua lui ”Cezar”!!! Mulțumesc, Bunului Dumnezeu, pentru ca m-a salvat și de această dată!!!”, a scris aceasta într-un mesaj publicat pe pagina sa oficială de Facebook.

Ioana Simion și-a cumpărat cal de ziua ei

Anul acesta, de ziua ei, Ioana Năstase și-a dorit un cadou cu totul deosebit. Soția lui Ilie Năstase este pasionată de călărit, motiv pentru care și-a dorit din tot sufletul să aibă propriul ei cal. Ilie Năstase i-a promis că îi va îndeplini această dorință, însă lucrurile au stat cu totul diferit.

Ioana Năstase a povestit că și-a propus să cumpere primul cal care se apropie de ea. Spre surprinderea tuturor, animalul care a venit la ea a fost unul dintre cele mai scumpe exemplare. Ioana Năstase și l-a dorit enorm, dar din cauza sumei colosale, Ilie Năstase a refuzat să-i mai achiziționeze animalul.

”Am plecat de acasă cu Ilie ca să-mi aleg calul, el probabil a crezut că va costa în jur de 5.000-10.000 de euro, iar eu i-am spus că primul căluț care va veni peste mine ală va fi al meu. Primul căluț care a venit către mine a fost Cezărică care era și foarte scump.

Ilie auzind prețul a spus nu. Peste 20.000 de euro. Mi-a zis că nu-ți iau femeie niciun cal că e prea scump”, a spus Ioana Simion la Antena Stars. 

Ioana Năstase nu a putut să renunțe la calul de care s-a atașat, astfel că, s-a dus la bancă, a scos bani și, și l-a achiziționat singură. Ulterior, Ilie Năstase i-a dat înapoi jumătate din suma pe care a scos-o din buzunar pentru cadoul mult visat.

”Am venit trei zile la rând la căluț, am prins atâta drag de el, apoi a patra zi m-am dus la bancă, mi-am plătit căluțul singură. Am mers la bancă, mi-am achitat căluțul, după care l-a câteva zile s-a gândit și el să pună jumătate”, a mai spus Ioana Simion la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel