Ioana Năstase, gest IMPRESIONANT pentru refugiații din Ucraina: ''M-au strâns în brațe și au plâns”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Ioana Năstase, instagram
Descriere foto: Sursă foto: Ioana Năstase, instagram

Ioana Năstase a sărit în ajutorul refugiaților din Ucraina.

Mii de refugiați au ajuns în România după ce au fugit din calea războiului dintre Ucraina și Rusia. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedetele au sărit în ajutorul refugiaților. Printre acestea se numără și Ioana Năstase, astfel că a adăpostit în locuința sa de la Constanța, trei mămici, cu trei copii.

''Mi-aș dori ca toți oamenii care au posibilități să facă acest lucru deoarece este dureros ceea ce se întâmplă. Am primit un telefon de la un fost vecin acum câteva seri, băiatul era voluntar și mi-a trimis un filmuleț. În momentul în care am văzut acel filmuleț, a doua zi la ora opt m-am urcat în mașină și am mers în Vamă, ce-am văzut...m-a îngrozit. Trebuia să ma înscriu pe o listă și după o zi m-au sunat că mi-au găsit 3 copii, cu 3 mămici.

La Constanța am grijă de ei, acum o oră am mers să le iau ce le trebuie. Băiatul meu i-a dus un pătuț celui mic. Eu mă ocup de tot, ei sunt foarte speriați. Foarte multă durere, când mă văd, mă strâng în brațe și plâng'', a declarat Ioana Năstase în exclusivitate la Antena Stars.

Maia Morgenstern, gest IMPRESIONANT pentru oamenii aflați în suferință din cauza RĂZBOIULUI

Maia Morgenstern a luat decizia de a face un gest umanitar, după ce a văzut cum stă situația la granița cu România. Marea actriță și-a pus la dispoziție un apartament, pentru a ajuta familiile nevoiașe, care au fugit din calea războiului dintre Rusia și Ucraina. 

"M-am tot gândit. M-am hotărât Mi-am pus la dispoziție apartamentul. Pentru oameni aflați în suferință și în nevoi. O voi face într-un cadru organizat, prin intermediul unor organizații oficiale. Pentru a fi de folos, pentru ca bunele mele intenții să nu fie batjocorite, pentru a nu fi trasă pe sfoară, cum s-a mai întâmplat. Da, sunt perfect conștientă că există riscul ca unii și alții sa profite de buna credință a oamenilor de bună credință.

Da, sunt perfect conștientă ca există riscul ca suferința semenilor noștri să fie folosită în scopuri nu tocmai cinstite. Da, știu, înțeleg. Îmi asum. Voi încerca să previn orice fraudă și orice manipulare. De orice fel. Și, cu toate acestea, susțin neîncetat:Omenia trebuie să primeze.Bunătatea", a scris  Maia Morgenstern pe Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel