Ioana Năstase, decizie neașteptată. Ce s-a întâmplat cu soția lui Ilie Năstase: ”Răbdarea mea a luat sfârșit”

Data publicării:
Ioana Năstase, sursa instagram
Descriere foto: Ioana Năstase, sursa instagram

Ioana Năstase și-a surprins fanii, după ce a făcut un anunț total neașteptat.

Ioana Năstase și-a luat fanii prin surprindere cu un anunț neașteptat pe rețelele de socializare, Bruneta le-a mărturisit fanilor că tocmai a încheiat un capitol din viața sa, însă nu se știe dacă aceasta se referă la despărțirea de Ilie Năstase. 

”Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternica și mândra de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune ca aceasta experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! În toată aceasta perioada, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc!

Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat sa lupt,crezând si sperând ca se va schimba ceva in bine. Va rog, sa ma înțelegeți ca in acesta perioada voi avea nevoie de liniște si putina intimitate!!! Va mulțumesc frumos,pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a scris Ioana Năstase pe pagina sa de socializare.

 

 

Ce compromis a făcut Ioana Năstase pentru Ilie Năstase

 

Ioana Simion a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la divorț și s-a împăcat cu Ilie Năstase. Cei doi au avut parte de un incident neplăcut în urmă cu doar câteva luni. Din cauza unei discuții mai aprinse, Ilie Năstase și-ar fi agresat soția, iar ea a sunat la 112 pentru a scăpa din casa fostului tenismen.  Bruneta nu a depus plângere împotriva lui Ilie Năstase dar a cerut divorțul la acea clipă. Ioana spunea că soțul ei are nevoie de ajutorul ei așa că nu îl va lăsa la greu.


„Eu când iau o decizie o iau! Trebuie să recunosc că de această dată mi-am călcat pe suflet și am încercat să merg mai departe. Ilie mă are doar pe mine. Eu sunt cea care are grijă de el, stau cu el, îl duc la medic și am considerat că el chiar are nevoi de mine.(...)  Mi-am neglijat nepoțica, mi-am neglijat copilul. Sunt mai mult alături de Ilie pentru că el are nevoie de mine și având și vârsta pe care o are, eu trebuie să fiu în preajma lui tot timpul, așa am considerat eu. Familia mea îl iubește foarte mult și îl respectă foarte mult”, a declarat Ioana Simion la Teo Show. 

Ioana spunea că cel mai mare compromis pe care l-a făcut pentru soțul ei a fost să îi redea libertatea. Nu îi mai spune cum să se îmbrace și nici ora la care să ajungă acasă. În plus îl lasă pe marele sportiv să meargă în club și să aibă viața cu care el era deja obișnuit. 


„Ultimul compromis pe care l-am făcut și nu cred că vor mai accepta altceva, este acesta că i-am redat toată libertatea. Vine acasă când vrea, se îmbracă cum vrea, să meargă unde vrea. Nu sunt geloasă, în schimb, să nu mă înjosești, că altfel mă supăr”, a mai spus soția lui Ilie Năstase. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel