Ioana Năstase, cu ochii în lacrimi. Ce a întristat-o pe soția lui Ilie Năstase: : „Sunt foarte supărată"

Data publicării:
Descriere foto: Sursa foto, captură TV
Descriere foto: Descriere foto: Sursa foto, captură TV

Ioana Năstase a dezvăluit motivul pentru care este foarte tristă.

Mii de refugiați au ajuns în România după ce au fugit din calea războiului dintre Ucraina și Rusia. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedetele au sărit în ajutorul refugiaților. Printre acestea se numără și Ioana Năstase, astfel că a adăpostit în cele două apartamente pe care le are în Constanța, șase femei și cinci copii.  Au ieșit la restaurant împreună, le-a asigurat aproape toate cheltuielile, hrana, hainele, medicamente. 

''Mi-aș dori ca toți oamenii care au posibilități să facă acest lucru deoarece este dureros ceea ce se întâmplă. Am primit un telefon de la un fost vecin acum câteva seri, băiatul era voluntar și mi-a trimis un filmuleț. În momentul în care am văzut acel filmuleț, a doua zi la ora opt m-am urcat în mașină și am mers în Vamă, ce-am văzut...m-a îngrozit. Trebuia să ma înscriu pe o listă și după o zi m-au sunat că mi-au găsit 3 copii, cu 3 mămici.

La Constanța am grijă de ei, acum o oră am mers să le iau ce le trebuie. Băiatul meu i-a dus un pătuț celui mic. Eu mă ocup de tot, ei sunt foarte speriați. Foarte multă durere, când mă văd, mă strâng în brațe și plâng'', declara Ioana Năstase  la Antena Stars.

Ioana Năstase: „Sunt foarte supărată”

Acum, cele două familii au plecat în Grecia, la rudele lor, iar acest lucru a întristat-o până la lacrimi pe Ioana Năstase. 

„Am avut două familii.11 persoane cu totul. Am avut grijă de ei timp de o lună și jumătate, au fost ca frații mei. Mi-a parut rău de tot când au plecat, zilele acelea au fost cele mai grele pentru mine, pentru că mă obișnuisem cu ei. Femeia cu bebelușul au plecat la 5 dimineața. A venit o mașină cu număr de Ucraina și a luat-o. Mi-amintesc că mașina era parcată în fața geamului, iar bebelușul plângea pe bancheta din spate. Ea se uita la mine și-i părea rău. M-a luat în brate și mi-a mulțumit. Nu pot să mai descriu, mă apucă și acum fiorii aceia", a declarat pentru Click, Ioana Năstase.

Cu toate astea, Ioana Năstase a declarat că va ține legătura cu oaspeții săi, iar ușa va fi întotdeauna deschisă pentru ei. 

 „Țin legătura cu ei mereu pe mesaje. Eu i-am găzduit în cele 2 apartamente ale noastre. I-am ținut până și-au găsit ei, au plecat la rude. Aș mai face treaba asta", a mai spus Ioana Năstase pentru sursa citată. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel