Ioana Năstase, secretul relației cu Ilie Năstase. Cum vor petrece cei doi sărbătorile Pascale: „Eu îi dau libertatea pe care și-a dorit să o aibă”

Data publicării:
Descriere foto: Sursa foto, captură TV
Descriere foto: Descriere foto: Sursa foto, captură TV

Ioana a dezvăluit care este secretul relației sale cu Ilie Năstase după numeroasele despărțiri și împăcări. 

Ioana Simion a decis să mai dea o șansă poveștii sale de dragoste cu Ilie Năstase, motiv pentru care a depus în instanță o cerere de renunțare la judecată, mai precis de renunțare la divorțul pe care chiar ea l-a înaintat. După mai multe despărțiri și împăcări, se pare că cei doi au ajuns la gânduri mai bune.

Într-un interviu recent, Ioana Năstase a dezvăluit ce va face de Paște, dar și cum se înțele acum cu soțul ei. 

„Voi merge zilele acestea la mai toate slujbele de seară. Paștele îl petrec în familie, așa mi se pare frumos. Apoi, o să plec într-o vacanță, să mă relaxez puțin. Nu știu dacă o să meargă și la slujbă, Ilie nu prea are răbdare, dar o să petreacă Paștele, cu siguranță, cu mine”, a spus Ioana pentru Ego.ro.

Ioana Năstase, secretul relației cu Ilie Năstase

Ioana Năstase a declarat că a decis să îi dea mai multă libertate soțului ei, chiar dacă unele lucruri nu sunt pe placul ei. 

„Eu îi dau libertatea pe care și-a dorit să o aibă întotdeauna, să facă ce își dorește, să meargă unde vrea. Chiar dacă mie nu îmi plac cluburile, lui i-am permis să meargă. Trebuie să facă ce îl face să se simtă bine. Am încredere în mine și știu că, dacă trebuie ca un anumit lucru să fie al tău, atunci o să fie. Îmi place să trăiesc frumos și curat”, a mai spus Ioana Năstase.

Ioana Năstase, agresată de față cu soțul ei, Ilie Năstase

Nu îmi revin, am avut o experiență foarte neplăcută. Este tragedia vieții. Sâmbătă seara, după ce am fost cu Ilie într-un centru de mobilă și l-am căutat o oră prin parcare, acesta mi-a zis că îi este foame. Eu nu am vrut să merg în niciun local, dar a insistat. După ce am ajuns la restaurant cu Ilie, a venit o femeie la masă, nu am înțeles cine a fost.  Am înțeles că femeia respectivă este cunoscută, m-a agasat timp de 3 ore, nu am trăit niciodată o asemenea experiență”, a declarat Ioana Năstase, pentru click.ro.

"Lui  îi plăcea ce se întâmpla acolo"

"La un moment dat, m-a întrebat dacă vreau să merg la toaletă. I-am zis că nu. A început să insiste și am zis hai să merg. Se uita în spatele meu și mi-a zis "mamă, ce fund apetisant ai! Ce te-aș ciupi! Când ne-am întors la masă, i-a zis lui Ilie că vrea să mă sărute. Am rămas șocată. Mi-a pus mâna pe toate cele, mi-a tras fermoarul de la bluză. Eram în trening. Când mi-a tras fermoarul, Ilie a rămas perplex pentru că am rămas în sânii goi și mi-a pus și mâna pe un sân. Într-un restaurant să faci așa ceva… Au văzut oamenii ce s-a întâmplat. Femeia i-a zis lui Ilie că mă sărută, iar el i-a zis "Ok baby", adică lui îi plăcea ce se întâmpla acolo”, a declarat soția lui Ilie Năstase.

"Partenerul meu îi făcea semne, de parcă era în regulă ce îmi făcea. Am vrut să plec, dar am rămas de dragul lui Ilie", a adăugat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel