Ioana Năstase, decizie SURPRINZĂTOARE. Unde a plecat soția lui Ilie Năstase pentru a-și găsi liniștea

Data publicării:
Ioana Năstase, sursa instagram
Descriere foto: Ioana Năstase, sursa instagram

Ioana Năstase a luat o decizie surprinzătoare. Soția lui Ilie Năstase a plecat într-un loc unde milioane de oameni își găsesc liniștea sufletească.

Scandalul dintre Ilie Năstase și Ioana Năstase a zguduit showbiz-ul românesc. Ioana Năstase a apelat la numărul de urgență, după ce soțul ei a agresat-o fizic. La sosirea organelor de poliție, acesta și-a schimbat decizia  de a mai face plângere împotriva soțului ei.

Ulterior, Ioana Năstase a decis să plece o vreme în Constanța pentru a-și pune ordine în gânduri, în timp ce Ilie Năstase a rămas în București. La scurt timp, vedeta s-a întors în București pentru a purta o discuție cu soțul ei.

Ioana Năstase, decizie neașteptată!

Ioana Năstase a declarat pentru Antena Stars că a luat în calcul o eventuală împăcare cu soțul ei, dar până atunci a decis să plece pentru zece zile la mânăstirea Prislop.

„Suntem în relații bune, civilizate, suntem doi oameni maturi. Eu acum sunt la Prislop, am plecat vreo zece zile să mă relaxez, să mă încarc pozitiv. Ilie este la București. Mă întreabă dacă sunt bine, și eu pe el la fel. Ținem, legătura, vorbim. Iau în calcul o împăcare cu Ilie! Relația dintre noi este una bună acum. Discutăm, ne întrebăm ce facem, suntem bine”,a declarat Ioana Năstase pentru Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel