Ioana Grama și Alex Tăgurean nu mai formează un cuplu. Anunțul a fost făcut de către vloggeriță: ''A fost o decizie foarte grea”

Data publicării:
Ioana Grama și Alex Tăgurean, sursa instagram
Descriere foto: Ioana Grama și Alex Tăgurean, sursa instagram

Ioana Grama și Alex Tăgurean s-au despărțit. Vloggerița a dezvăluit și motivul pentru care au luat această decizie.

În urmă cu doi ani, Ioana Grama și Alex Tăgurean au ajuns în fața altarului, acolo unde și-au jurat iubire eternă. Ulterior, cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe. Cu toate astea, acum, cei doi și-au dat seama că lucrurile între ei nu mai funcționează, astfel că au decis să pună punct relației. Anunțul a fost făcut de către vloggeriță pe rețelele de socializare.

Ioana Grama a precizat că vor rămâne în continuare o familie, de dragul fetiței lor. 

„Vreau să vă anunț că, de ceva vreme. Eu cu Alex nu mai formăm un cuplu, însă formăm o familie pentru tot restul vieții. Am fost bincuvântați cu cel mai minunat copil pentru care suntem recunoscători în fiecare secundă a vieții noastre. A fost o decizie foarte grea și am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când simți că ai încercat totul și că nu e nicio cale de întoarcere, înseamnă că cel mai bine este să te oprești. Credem că este cea mai bună decizie, atât pentru sănătatea noastră psihică și emoțională, cât și pentru Ayana. Nu ne-am certat, nu ne-am înșelat, nu ne urâm.

Ne respectăm, ne înțelegem, ne susținem, ne ajutăm unul pe celălalt indiferent de situație și nevoi și, cel mai important, petrecem timp împreună și îi oferim Ayanei toată iubirea și afecțiunea, pentru că ea să se dezvolte în continuare frumos, așa cum a făcut-o până acum. Așa cum până acum v-am împărtășit momente sensibile din relația noastră, am decis că ar fi momentul să știți și acest lucru. Mulțumim pentru înțelegere și am prefera să nu dezvoltăm foarte mult acest subiect”, este mesajul postat de Ioana Grama, pe Instagram.

 

Ioana Grama și Alex Tăgurean au apelat la terapie de cuplu

 

În urmă cu câteva luni, Ioana Grama le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că ea și soțul ei au apelat la terapia de cuplu pentru a rezolva tensiunile dintre ei. Deși au sperat că acest lucru îi va ajuta să depășească momentele dificile, se pare că cea mai bună decizie pentru ei a fost despărțirea. Vloggerița a mărturisit că nu a fost vorba de înșelat sau alte probleme de genul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel