Ioana Grama, jefuită de două ori la Paris. Ce i-ai luat hoții din buzunar: „Am fost în stare de șoc”

Data publicării:
Ioana Grama, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ioana Grama, sursa foto Instagram

Ioana Grama a trăit clipe de groază la Paris. Vedeta a fost jefuită în plină zi. 

Ioana Grama a plecat la Paris alături de buna ei prietenă Sînziana Sooper pentru o campanie a brand de produse cosmetice. Cele două au crezut că vor avea parte și de câteva clipe de relaxare și voie bună, dar Ioana Grama a avut parte de un eveniment nefericit. Hoții i-au luat acesteia telefonul din buzunar. 


Vedeta spune că a fost în stare de șoc și abia și-a revenit. A doua zi a fost nevoită să își cumpere un alt telefon pentru a putea reveni în mediul online alături de fanii ei și pentru a putea comunica cu familia și prietenii. 


„Bună, sunt Ioana și am telefon și Instagram.Mi-a fost furat ieri telefonul. Mi-am luat un telefon nou și m-a costat 1.600 de euro. Până acum am stat să mi se descarce toate aplicațiile, nu-mi mai știam parola de la Instagram, dar acum sunt om din nou.  Oricum, am fost foarte liniștită, spre surprinderea mea. M-am comportat exemplar, nu am fost stresată, nu am fost nervoasă, am venit la hotel, mi-am făcut rutina, am citit, chiar am adormit cu cartea în mână. Îmi doream asta de mult timp. A fost ok”,  a spus Ioana Grama pe Instagram.


Pentru Ioana Grama este a doua oară când trece prin astfel de experiențe neplăcute la Paris. Ultima oară când a vizitat orașul iubirii, hoții i-au luat portofelul. Vedeta le-a atras atenția celor care vor ajunge la Paris să aibă grijă la hoții de buzunare. 


„Aveți grijă dacă veniți la Paris. Aveți mare grijă pentru că data trecută mi-au furat portofelul din geantă și acum mi-au furat telefonul din palton. Au fost câteva secunde în care cineva și-a băgat mâna în buzunarul meu, cu toți prietenii mei în jur și mi-a furat telefonul. Am fost în stare de șoc, de aia nici nu am putut să plâng sau să mă enervez. Am fost șocată de ce mi s-a întâmplat”,  a mai adăugat vedeta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel