Ioana Grama, acuzată pentru faptul că pozează indecent, după divorț: Sunt mândră de corpul meu

Data publicării:
Captură video Youtube/ Radu Țibulcă
Descriere foto: Captură video Youtube/ Radu Țibulcă

Ioana Grama a povestit, în cadrul unui podcast, despre motivul pentru care și-a pus silicoane, dar și despre divorț.

Ioana Grama și Alex Tăgurean au format unul dintre cele mai frumoase cupluri și au fost personajele unei nunți de poveste. În urma căsătoriei celor doi, a rezultat și o fetiță minunată. Deși părea că au relația perfectă, cei doi au ales să-și spună adio anul trecut. În această perioadă de singurătate, influencerița a rescurs și la o operație estetică, care a determinat-o să pozeze mult mai provocator, decât o făcea înainte, fapt ce a stârnit numeroase reacții negative.

"Eu și înainte să divorțez îmi puneam poze mai indecente. Într-adevăr, acum mi-am pus câteva în plus, față de cum puneam înainte, dar eu și când eram cu Alex puneam poze de astea, Alex mi le făcea. De când mi-am pus silicoane am prins o anumită încredere în mine și îmi place să mă pozez. Acum arată altfel silueta și îmi place, sunt mândră de corpul meu, sunt mândră că am ambiția necesară de a merge la sală în fiecare zi, pentru că nu-i ușor să arăți bine, e sacrificiu și acolo și e muncă. Mai ales că am și un copil. Sunt foarte mândră de rezultatele pe care le-am avut, de felul în care mi s-a schimbat corpul.", a dezvăluit Ioana Grama, în podcastul lui Radu Țibulcă.

Motivul pentru care și-a pus Ioana Grama silicoane

"După ce am eliminat tot acel lapte și nu am mai alăptat, am alăptat foarte puțin, vreo lună jumătate-două, am rămas cu clasicele șosețele și nu mă puteam privi în oglindă, la modul ăla am ajuns și îmi era foarte fircă de anestezie, nu de recuperare sau operație. Nu am mai fost în spital vreodată.", a continuat aceasta.

Motivul pentru care face Ioana Grama terapie

"Și ai mei au divorțat când am avut o vârstă fragedă și la fel mi s-a întâmplat. S-au judecat în tribunal care să mă câștige, cine să-mi plătească pensia alimentară și a fost super traumatizant pentru mine, eu aveam 6 ani. Nu am amintiri foarte clare, dar a fost greu și deloc plăcut, mai ales că sunt lucruri care mă afectează în ziua de azi, involuntar. Fac terapie și chiar mă ajută și o recomand tuturor oamenilor care nu sunt pe deplin bine cu ei.", a mai spus ea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel