Ioana Ginghină, despre povestea sa de dragoste cu iubitul ei. Cum s-a înfiripat totul: ”Eu i-am trimis un mesaj”

Data publicării:
Ioana Ginghină, sursa instagram
Descriere foto: Ioana Ginghină, sursa instagram

Ioana Ghinghină a vorbit despre povestea de dragoste dintre ea și iubitul ei. Vedeta a dezvăluit cum a început totul.

Ioana Ginghină este mai fericită ca niciodată. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de bărbatul care o completează și lângă care se vede până la adânci bătrâneți.

Actrița a mărturisit că nu știe cine a făcut primul pas, însă lucrurile au venit de la sine și totul s-a întâmplat așa cum a trebuit să se întâmple. Aceasta a mărturisit că a fost contactă de firma pe care actualul său iubit o deținea pentru un proiect, iar ajunsă la evenimentul respectiv, Cristi i-a întrebat pe cei prezenți dacă vor să guste un pahar de vin, iar actrița a a vrut să deguste băutura pe care o distribuia partenerul său de viață.

”Am fost contactată de firma lui să lucrăm la acest proiect. Practic ne-am întâlnit, ne-am văzut la două întâlniri, iar la a doua întâlnire ne- zis dacă vrem un pahar de vin și eu deși conduceam am zis hai bine un pahar așa, ca nah, e un pahar merge, era zi. Am zis că o să merg pe jos.”, a spus Ioana Ginghină la Antena Stars.

După ce a ajuns acasă de la eveniment,Ioana Ginghină i-a dat un mesaj prin care l-a întrebat cum se numește vinul, el i-a cerut adresa, iar la scurt timp, acesta a ajuns în fața casei sale. Așa a început povestea celor doi.

”Am degustat acel vin, a fost foarte bun și seara când am ajuns acasă i-am trimis un mesaj să-mi zică vinul că a fost foarte bun, iar el a spus să-i dau un share location că trimite pe cineva să-mi aducă o sticlă de vin. M-am trezit în 40 de minute cu un bax de vin și cu Cristi acasă. A fost foarte drăguț că mi-a lăsat vinul și după am început cu mesajele.. si așa s-a înfiripat și au mers lucruile foarte rapid.”, a mai spus Ioana Ginghină la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel