Ioana Ginghină, totul despre divorțul de Alexandru Papadopol: „M-am descurcat singură”

Data publicării:
Ioana Ginghină, Foto Instagram
Descriere foto: Ioana Ginghină, Foto Instagram

Ioana Ginghină a vorbit despre cel mai dificil moment din viața ei. Cât de mult a afectat-o divorțul de Alexandru Papadopol?

Ioana Ginghină a trecut prin clipe grele în urmă cu aproximativ doi ani, atunci când a divorțat de Alexandru Papadopol. Vedeta a suferit enorm și a avut nevoie de un an de zile pentru a se recupera sufletește. 


Atunci când a venit momentul despărțirii, frica nu era neapărat că te desparți de persoana de lângă tine, ci de cum te descurci fără persoana de lângă tine. A fost un an și ceva în care m-am descurcat singură și de atunci am prins aripi.


Mi-am dat seama că sunt un om puternic și o femeie care are un business, o carieră, o femeie care poate să se descurce foarte bine și singură, iar acest lucru mi-a dat aripi. N-am să încetez niciodată să vorbesc despre asta. Eu sunt bine acum nu datorită cuiva, ci datorită mie, pentru că am învățat să-mi placă viața orice ar fi”, a spus Ioana Ginghină pentru CANCAN.ro


Ioana Ginghină a dat o nouă șansă iubirii, iar acum se află într-o relație fericită alături de un alt bărbat. Chiar dacă și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, recent cei doi s-au afișat pentru prima oară în public în cadrul unui eveniment.


Actrița spune că nu vrea să îmbrace rochia de mireasă pentru a treia oară, dar dacă va fi cazul nu va spune nu căsătoriei. 


„Rochia de mireasă nu o s-o mai îmbrac, dacă vorbim de o rochie de mireasă albă, clasică, cu voal și lungă și cu trenă și cu crinolină. Am îmbrăcat-o de două ori, cred că ajunge. De căsătorit… dacă va fi momentul și vom simți să facem acest pas, probabil îl vom face. Pur și simplu într-o pereche de jeans și într-o rochie din garderoba mea și ne vom duce acolo doar pentru că știm că vom sfârși împreună.


Nu mai contează pentru mine atât de mult, acum, acest lucru și sunt foarte mândră de mine. Am învățat foarte mult din experiența pe care am avut-o din divorț: să am încredere în mine, să mă bazez pe mine și să nu mai fiu atașată de ceva sau prinsă de cineva”, a adăugat actrița pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel