Ioana Ginghină și Cove, fostul său iubit, au rupt legătura definitiv: „Da, ne-am certat. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat”

Data publicării:
Ioana Ginghină, Cove, sursa Instagram
Descriere foto: Ioana Ginghină, Cove, sursa Instagram

Ioana Ginghină a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Cove. 

Ioana Ginghină este una dintre cele mai sincere persoane publice de la noi din țară. Vedeta nu s-a ascuns niciodată din a spune lucrurilor pe nume, iar în ceea ce privește viața personală, aceasta mereu a spus adevărul, când a fost întrebată. Tocmai datorită acestui lucru, vedeta a acceptat invitația sosurilor picante, din cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV, unde a făcut dezvăluiri cu adevărat inedite. Una dintre întrebările care a stârnit interesul publicului a fost cea în care actrița a fost pusă să aleagă între Alexandru Papadopol și Cove, ambii fiind foștii săi parteneri. Aceasta nici nu a ezitat și l-a ales pe fostul soț cu care are și o fiică, oferind și un argument.

„Cu Cove sunt în „clenci” în perioada asta. Da, ne-am certat. Eu sunt angajată la el, la Teatru. Da, ne-am certat. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat”, a spus Ioana Ginghină, în emisiunea de la PRO TV.

Citește și: Ioana Ginghină a renunțat la machiaj: „Toată lumea zice ca par mai tânără. M-am obișnuit”. Cum arată rutina de îngrijire a actriței

Ioana Ginghină, dezvăluiri dure despre teatrul condus de Cove

Nu în urmă cu mult timp, Ioana Ginghină aducea critici destul de dure la adresa teatrului condus de fostul său partener, Cove. Aceasta povestea cum oamenii calificați, vechi în acest domeniu își dau demisia, aceștia fiind înlocuiți cu unii extrem de slabi, care sunt angajați doar pe relații.

„Iată că într-un an de zile trei colegi cu mine de teatru, actori, și-au dat demisia. E prima dată în cei 20 de ani de când sunt eu angajată în teatru, ca un număr așa de mare de actori să ceară demisia. De ce statul român duce o așa de mare lipsă de oameni calificați? Este o întrebare care în ultimii cel puțin 20 de ani ne bântuie și ne costă în fiecare zi. Iată un răspuns simplu. Pentru că oamenii calificați pleacă de la stat, iar în locul lor vin, împinși politic, oameni foarte slabi, oameni care visează la pălării mult prea mari pentru capul lor mic.

Problema e că unii le obțin. Nu unii. Mulți. Foarte mulți. Nu contează calificarea sau proiectul, nu contează experiența, contează ce spate ai. Nu știu cum e în alte țări, dar în România noastră așa este. Ca urmare a acestui fapt, fie că ești la ICR în Londra, fie că ești la un teatru mărunt din București, senzația este aceeași, de greață și de deznădejdie.”, a scris Ioana Ginghină pe blogul ei perosonal. 

Te poate interesa și: Ioana Ginghină, decolteu amețitor de sexy. Fanii au rămas fără cuvinte: „Super rochia, dar și decolteul..”

„Scrierea acestor demisii este dureroasă”

Vedeta spune că, spre deosebire de alte domenii în care ai oricând noi opțiuni de angajare, în teatru nu este deloc așa, motiv pentru care foarte mulți actori acceptă umilințele venite din partea superiorilor săi, din cauza opțiunilor limitate de lucru. 

„Din păcate sistemul în care lucrăm unii dintre noi, cei de la stat este foarte îngust la minte, foarte rigid și preponderent retrograd. Ca medic, dacă îți dai demisia de la un spital public te duci în mediul privat sau în străinătate și ai șanse să înflorești, să te afirmi. Șanse mult mai mari decât un actor care își ia inima în dinți și spune: ”Până aici! Nu mai accept să fiu călcat în picioare de o regizoare închipuită sau să tremur de fiecare data când un director mă amenință cu tăierea salariului”

Unii vor rezista cumva și vor ieși ca niște umbre din acest sistem, alții vor strânge din dinți și vor strânge pumnul și cu o mână tremurândă sau hotărâta și vor scrie demisiile. Scrierea acestor demisii este dureroasă, pentru că în spatele nostru calitatea este din ce în ce mai slabă. Liceenii valoroși visează, speră și muncesc să studieze în afară și să rămână acolo. Ce rămâne? Cine rămâne? Cât de jos să coborâm ștacheta?”, a continuat actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel