Ioana Ginghină și-a amânat nunta. De ce a luat actrița această decizie

Sursa foto: Ioana Ginghină, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ioana Ginghină, instagram

Ioana Ginghină a dezvăluit motivul pentru care a decis să amâne nunta. 

Ioana Ginghină a fost cerută în căsătorie încă din primăvara anului trecut, dar nu s-a grăbit să ajungă în fața altarului. Deși stabiliseră ințial data nunții, actrița a făcut un anunț cu care a surprins pe toată lumea. Mai exat, Ioana Ginghină a mărturisit că a decis să anuleze nunta.

Ioana Ginghină și-a amânat nunta

Ioana Ginghină a mărturisit că a decis să anuleze nunta, deoarece nașii lor așteaptă un bebeluș, iar după vor ajunge și în fața altarului. 

„Cred că va fi în toamna cealaltă, pentru că am tot spus asta, noi o să ne căsătorim datorită faptului că ne și iubim, dar niște prieteni ne-au cerut de nași și ca să putem fi nași trebuie să ne căsătorim. (…) Prietenii noștri ne-au anunțat că se căsătoresc (…) și așteptă bebelușul și după aia o să fie nunta. Deci, undeva în septembrie probabil că o să fim nași și atunci, automat, o să facem și nunta”, a măturisit Ioana Ginghină, pentru Antena Stars.

Ioana Ginghină, în vârstă de 44 ani, a mărturisit că nunta va fi una restrânsă, unde vor fi invitați doar cei apropiați.

„La nuntă, nu vor exista pregătiri pentru că va fi totul într-o zi, poate la un simplu grătar. Nu rochie, nu petrecere cu spațiu închiriat, nimic din toate astea. Dacă ne hotărâm, o facem și mâine, am avut două nunți nu mă mai pasionează să fac pregătiri și să cheltuiesc bani pe eveniment.

Nunta restrânsă nu era gândită din cauza pandemiei, ci pentru că pur și simplu așa ne dorim, să fim doar cu cei foarte apropiați. Chiar aș vrea să fie o zi frumoasă și deloc complicată, fără mari responsabilități”, a declarat, pentru VIVA!, Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină vrea să-l facă tătic pe Cristi Pitulice

„Eu încă mai vreau să fac copil. Mi s-a spus că sunt clinic extrem de sănătoasă și că ar putea să vină și o sarcină. Adică nu e nicio premenopauză la mijloc. Eu întotdeauna mi-am dorit și al doilea copil, dar n-a fost să fie.”, a declarat de curând Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină, adevărul despre cele două divorțuri prin care a trecut: „Știu cum e să te măriți la toate vârstele”

Ioana Ginghină spune că cele două divorțuri au ajutat-o mult să evolueze și să meargă mai departe. Este recunoscătoare că din cea de-a două căsnicie a apărut Ruxandra, fiica ei, care i-a arătat ce înseamnă iubirea necondiționată. 


„S-a tot vorbit de eșecurile mele în cele două casnicii, așa de mult că erau să mă convingă și pe mine. Eu personal nu consider că am eșuat ci am evoluat. În prima căsătorie dacă aș fi rămas m-aș fi sfârșit de nefericire, iar din a doua căsnicie s-a născut Ruxandra, fiica mea, cea mai minunată lecție de iubire și devotament.


Poate avem criterii de măsurare a eșecului diferite, ceea ce este și normal. Am ales să scriu acest articol pentru tine draga mea care ești acolo, poate pierdută, derutată și confuză și nu știi încotro să o apuci. Eu îți spun că totul va fi bine, atâta timp cât te concentrezi pe ce contează și apreciezi ceea ce ai nu ce n-ai. Mai în glumă mai în serios, știu cum e să te măriți la toate vârstele, deci am trăit iubirea și povești de iubire și la 20 și la 30 și la 40 de ani.
Există final fericit de fiecare dată. De tine depinde să alegi unde duce povestea ta”, a scris Ioana Ginghină pe blogul ei. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 15 sep 2022, 19:12 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience