Ioana Ginghină, secretul unui ten fără imperfecțiuni la 44 de ani: „Am grijă de ten în funcție de nevoi”

Data publicării:
Ioana Ginghină, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ioana Ginghină, sursa foto Instagram

Ioana Ginghină a dezvăluit care este ritualul ei pentru un ten perfect. Ce produse folosește vedeta de peste 10 ani?

Ioana Ginghină este una dintre cele apreciate actrițe din România. În vârstă de 44 de ani, aceasta se bucură de o siluetă perfectă și de o frumusețe răpitoare, dar puțini cunosc secretele vedetei. Aceasta a dezvăluit că are mare grijă d etenul ei și folosește multe produse de îngrijire în funcție de anotimp și nevoile pe care pielea ei le are. 


Ioana Ginghină are același ritual de peste 10 de ani și îl respectă cu strictețe. 


„Îmi fac o mască, o zi da, una nu, în funcție de ce are nevoie tenul: curățare, hidratare sau nutriție. Sau acid salicilic dacă sunt la menstruație și tenul are aspect gras”, a mărturisit Ioana Ginghină pentru EVZ


Ioana Ginghină încearcă pe cât posibil să întârzie apariția ridurilor și își administrează seruri cu vitamina C și acic hialuronic. În plus folosește cremă de zi cu factor de protecție indiferent dacă este vară sau iarnă. 


„Am grijă de ten în funcție de nevoi. Am tot felul de seruri pe care le folosesc. Acum, spre exemplu, în această perioadă încep să folosesc retinolul foarte mult, dar îl alternez și cu nicianamide și cu seruri cu ceramide. Am o întreagă rutină și dimineața, și seara. Retinol, ceramide și niaciamide, le alternez sau le pun chiar pe toate o dată, dimineața. Vitamina C folosesc alternativ cu acidul hialuronic. Și după ce termin cu serurile, urmează crema de zi, dimineața, care, bineînțeles, are SPF indiferent că este vară sau iarnă, tocmai pentri că fac cură cu retinol în perioada de toamnă”, a mai spus actrița din serialul Adela.

 

Ioana Ginghină s-a bucurat mereu de o siluetă de vis. Vedeta spune că acum este mai atentă ca niciodată la dietă și face sport oricât de des poate. 


„Secretul este echilibrul. Am învățat să mănânc din toate, dar echilibrat, să nu mai fac excese nici măcar dacă e ziua mea. Tort, de exemplu, am mâncat azi dimineață, nu seara, când l-am tăiat.


Sport fac, la fel, constant, poate nu așa de des cât ar trebui, dar constant. Nu mai am pauze lungi de 1-2 săptămâni”, a spus Ioana Ginghină, potrivit playtech.ro.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel