Ioana Ginghină se pregătește de nuntă: Am vrut să fiu vindecată și sigură când fac acest pas din nou

Data publicării:
Ioana Ginghină și Cristi Pitulice, Foto Instagram
Descriere foto: Ioana Ginghină și Cristi Pitulice, Foto Instagram

Ioana Ginghină se pregătește să ajungă în fața altarului pentru a doua oară. După divorțul de Alexandru Papadopol, actrița și-a găsit fericirea în brațele lui Cristi Pitulice. 

Ioana Ginghină trăiește o frumoasă poveste de dragoste de un an și ceva. Chiar dacă nu și-a mai dorit să se recăsătorească, actrița a acceptat cererea iubitului său și se pregătește acum să organizeze o nuntă modestă, la care nu crede că va îmbrăca o rochie de mireasă tipică.

 

„Sunt hotărâtă să mă mărit, dar nu știu dacă o să îmbrac o rochie de mireasă și nu știu dacă sunt hotărâtă să mă mărit neapărat anul acesta. (…) Prietenii foarte prieteni vor fi acolo și, bineînțeles, familiile. Nu va fi o nuntă fastuoasă pentru că am noroc, de data asta, nu-și mai dorește nimeni o astfel de nuntă”, a mărturisit Ioana Ginghină la Antena Stars.

 

Cristi a cerut-o în căsătorie în urmă cu un an și, de atunci, cei doi au tot discutat despre organizarea ceremoniei. Vedeta nu s-a grăbit să facă pasul și spune că oricum există lucruri care îi leagă. Cei doi au investit într-un teren și au multe planuri de viitor.

„Cererea a fost simplă. A fost demult. A fost anul trecut de ziua mea, practic se face anul. Când am văzut inel m-a luat un pic cu tăiat de respirație. Eu am zis da, dar nu-mi doresc neapărat să mă mărit. Omul de lângă mine este omul potrivit, dar nu-mi doresc neapărat să fac pasul ăla. Cristi a înțeles foarte bine asta. I-am zis: «Eu spun da, pentru că în momentul ăsta simt că alături de tine pot să merg mai departe». Am mai vorbit despre asta. Noi am făcut niște investiții împreună, drept pentru care avem deja un act care ne leagă cred că mai mult decât actul de căsătorie. Am vrut să fiu vindecată și sigură când fac acest pas din nou. Ruxandra este pe primul loc pentru mine și vreau să văd că se înțeleg bine în continuare și că relația lor merge la fel de bine”, a mai spus actrița pentru sursa citată. 

Au cumpărat terenul foștilor soți

Terenul achiziționat de cei doi este situat în imediata vecinătate a terenului pe care actrița a construit o casă cu fostul soț. Terenul respectiv le-a aparținut chiar foștilor socrii, iar acum, vedeta, împreună cu noul soț, au achiziționat terenul de la aceștia. 


„Noi am făcut deja niște investiții importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren și cealaltă parte era a foștilor mei socri. La partaj, cumpărasem partea lui Alexandru și acum am cumpărat cu Cristi partea foștilor socri. Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună. Asta mi-a plăcut la Cristi – că a fost alături de mine de la început. În primul rând, e o altfel de iubire cea de la 40 de ani, când sunt mult mai matură. Apreciez lucrurile pe care le fac pentru mine, că-mi iubește copilul, că mă ajută mult cu Ruxi”, spunea actrița în iulie 2021, pentru OK! Magazine.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel