Ioana Ginghină răspunde criticilor, după ce a îmbrăcat o rochie transparentă: Rușinea nu se împacă cu actoria

Data publicării:
Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

Ioana Ginghină a defilat pe podium într-o ținută provocatoare, fapt ce a stârnit mai multe reacții negative

Ioana Ginghină a strălucit la prezentarea de modă Soirées de la Mode, zilele trecute, unde a purtat o ținută inedită. Chiar dacă apariția actriței de pe catwalk a reușit să obțină numeroase reacții pozitive, nici comentariile negative nu au ocolit-o pe aceasta. Fanii au criticat-o pentru rochia transparentă, care i-a scos toate formele în evidență, deși silueta acesteia este una de invidiat, iar ținuta i-a venit perfect. Ioana Ginghină n-a trecut cu vederea acele comentarii și le-a răspuns celor care au întrebat-o dacă nu îi este rușine cu apariția aceea.

"Unul dintre motivele pentru care m-am făcut actriță a fost să am mai multe vieți într-una singură. Al doilea motiv a fost să mă pot îmbrăca în costume diverse, din epoci diferite, propuneți de la designeri care te îmbracă de obicei la proiecte. @antonia_nae este un designer extraordinar de talentat. Am descoperit-o acum 3 ani și îmi place tot ceea ce face. Aici s-a “jucat” cu tema Thierry Mugler și uite ca i-a ieșit așa de bine încât a fost răsplătită cu un premiu.

M-am bucurat sa fiu unul dintre modelele care îi prezintă colecția și m-am bucurat și de această experiență. Iar pentru cei care aveți întrebări de genul “nu ți-a fost rușine?”, ei bine rușinea nu se împacă cu actoria, așa că cei, cele care vreți să deveniți actori și sunteți rușinoși, pe una dintre ele trebuie să o dați la o parte.", a scris Ioana Ginghină, pe Instagram.

Ioana Ginghină își face planuri de nuntă 

"Ar trebui să urmeze nunta, dar pentru că nu reprezintă o prioritate pentru nimeni, nu ne grăbim. Și ne e și bine așa…Pentru mine, personal, nu mai înseamnă neapărat ceva această nuntă. De fapt de unde a pornit. Avem niște prieteni care ne-au cerut de nași, și ca să le putem fi lor nași ar trebui să ne căsătorim.

Ideea este că prietenii noștri se căsătoresc abia la anul, pentru că nu au găsit restaurant anul acesta.  Drept pentru care, da, probabil că undeva anul acesta o să fie și nunta. Acum, nunta nu o să fie o nuntă efectiv, o să fie o petrecere. Noi nu avem nevoie de local și de altele. Nu, o cununie civilă, o petrecere drăguță, cu prieteni și cam aia. Adică nu rochie, nu tam-tam, nu probleme..", a declarat Ioana Ginghină, potrivit ciao.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel