Ioana Ginghină poate deveni mamă pentru a doua oară. Verdictul medicilor: „Mi-au zis că sunt extrem de sănătoasă”

Data publicării:
Ioana Ginghină, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ioana Ginghină, sursa foto Instagram

Ioana Ginghină este în culmea fericirii. Vedeta a vorbit despre posibilitatea de a mai aduce pe lume un copil, la 44 de ani.

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Pe lângă cariera de succes, vedeta se mândrește și cu o familie frumoasă. După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină și-a găsit fericirea în brațele lui Cristian Pitulice. Actrița în vârstă de 44 de ani are o fiică, Ruxandra, dar cu toate astea, Ioana își mai dorește un copil. Mai mult decât atât, vedeta a declarat că medicii i-au transmis că poate să facă copii, iar analizele le are foarte bune. 

 „Am fost la controlul de rutină pe care-l fac în fiecare an și am întrebat, printre altele, dacă se apropie vreo premenopauză sau vreo menopauză, pentru că eu încă mai vreau să fac copil.Mi s-a spus că sunt clinic extrem de sănătoasă și că ar putea să vină și o sarcină. Adică nu e nicio premenopauză la mijloc. Eu întotdeauna mi-am dorit și al doilea copil, dar n-a fost să fie… „, declarat Ioana Ginghină pentru cancan.ro

 

Ioana Ginghină a precizat că nu se teme de nimic.

 

 „Și când am fost însărcinată cu Ruxi am fost foarte activă. Am un program care-mi permite asta (n.r.- să rămână însărcinată), adică mai pot renunța la ele, astfel încât să rămân doar cu cele importante.Deci nu mă sperie asta cu copilul absolut deloc. Nu ar fi o problemă! Și nici nu mă gândesc că m-ar ține pe bară. Nu m-a ținut nici când aveam ambiții de a face carieră, dar acum sunt într-o perioadă în care nu-mi doresc ceva anume. Sunt la teatru, joc, sunt în «Adela», deci anul acesta o să filmez până în vară, am școala de actorie”, a mai spus Ioana Ginghină  pentru sursa citată. 

 

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani de zile. Într-un interviu pentru SPECTACOLA, actrița a dezvăluit cum este să simți fluturi în stomac la vârsta de 44 de ani. 


„Soarele mereu a fost pe strada mea. Nu aș vrea să-l mânii pe Dumnezeu.

Eu am avut și am o viață foarte frumoasă, o poveste pe care mi-aș dori să o retrăiesc și în alte vieți, dacă există.

Dar, da de doi ani a mai intrat o persoană minunată în viața mea.

Iubirea este frumoasă la orice vârstă. Cunosc persoane care și-au refăcut viața și la 60 de ani, după o pierdere a persoanei cu care au stat 30 de ani de căsnicie.

Iubirea se găsește la orice vârstă pentru că suntem ființe dornice de conexiune și iubire.

La 44 de ani iubirea e cu mult mai multă pasiune ca la 20 pentru că știi că poate este ultima dată când te vei îndrăgosti”, a declarat Ioana Ginghină, în exclusivitate, pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel