Ioana Ginghină, nuntă atipică: „Un simplu grătar”. Motivul pentru care nu vrea să cheltuie bani pentru eveniment

Data publicării:
Ioana Ginghină. foto Instagram
Descriere foto: Ioana Ginghină. foto Instagram

Ioana Ginghină se mărită pentru a treia oară. De data aceasta, vedeta nu vrea să facă o nuntă obișnuită. 

Ioana Ginghină a fost cerută în căsătorie încă din primăvara anului trecut, dar nu s-a grăbit să ajungă în fața altarului. Planurile lor au fost schimbate de o bună prietenă de-a actriței care le-a cerut să fie nași. Acum, Ioana și Cristi Pitulice se pregătesc să se căsătorească.

Actrița spune că nu vrea să se streseze prea mult pentru cea de-a treia nuntă și că va organiza o petrecere extrem de simplă.

„La nuntă, nu vor exista pregătiri pentru că va fi totul într-o zi, poate la un simplu grătar. Nu rochie, nu petrecere cu spațiu închiriat, nimic din toate astea. Dacă ne hotărâm, o facem și mâine, am avut două nunți nu mă mai pasionează să fac pregătiri și să cheltuiesc bani pe eveniment. Nunta restrânsă nu era gândită din cauza pandemiei, ci pentru că pur și simplu așa ne dorim, să fim doar cu cei foarte apropiați. Chiar aș vrea să fie o zi frumoasă și deloc complicată, fără mari responsabilități, a declarat, pentru VIVA!, Ioana Ginghină.


Ioana Ginghină: Fluturi în stomac la 44 de ani

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani de zile. Într-un interviu pentru SPECTACOLA, actrița a dezvăluit cum este să simți fluturi în stomac la vârsta de 44 de ani. 


„Soarele mereu a fost pe strada mea. Nu aș vrea să-l mânii pe Dumnezeu.

Eu am avut și am o viață foarte frumoasă, o poveste pe care mi-aș dori să o retrăiesc și în alte vieți, dacă există.

Dar, da de doi ani a mai intrat o persoană minunată în viața mea.

Iubirea este frumoasă la orice vârstă. Cunosc persoane care și-au refăcut viața și la 60 de ani, după o pierdere a persoanei cu care au stat 30 de ani de căsnicie.

Iubirea se găsește la orice vârstă pentru că suntem ființe dornice de conexiune și iubire.

La 44 de ani iubirea e cu mult mai multă pasiune ca la 20 pentru că știi că poate este ultima dată când te vei îndrăgosti”, a declarat Ioana Ginghină, în exclusivitate, pentru Spectacola.


Ioana Ginghină, adevărul despre cele două divorțuri prin care a trecut: „Știu cum e să te măriți la toate vârstele”

Ioana Ginghină spune că cele două divorțuri au ajutat-o mult să evolueze și să meargă mai departe. Este recunoscătoare că din cea de-a două căsnicie a apărut Ruxandra, fiica ei, care i-a arătat ce înseamnă iubirea necondiționată. 


„S-a tot vorbit de eșecurile mele în cele două casnicii, așa de mult că erau să mă convingă și pe mine. Eu personal nu consider că am eșuat ci am evoluat. În prima căsătorie dacă aș fi rămas m-aș fi sfârșit de nefericire, iar din a doua căsnicie s-a născut Ruxandra, fiica mea, cea mai minunată lecție de iubire și devotament.


Poate avem criterii de măsurare a eșecului diferite, ceea ce este și normal. Am ales să scriu acest articol pentru tine draga mea care ești acolo, poate pierdută, derutată și confuză și nu știi încotro să o apuci. Eu îți spun că totul va fi bine, atâta timp cât te concentrezi pe ce contează și apreciezi ceea ce ai nu ce n-ai. Mai în glumă mai în serios, știu cum e să te măriți la toate vârstele, deci am trăit iubirea și povești de iubire și la 20 și la 30 și la 40 de ani.
Există final fericit de fiecare dată. De tine depinde să alegi unde duce povestea ta”, a scris Ioana Ginghină pe blogul ei. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel