Ioana Ginghină își face planuri de nuntă. Când vrea actrița să aibă loc marele eveniment

Data publicării:
Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

Ioana Ginghină a vorbit despre planurile ei de viitor, dar a dezvăluit și care sunt procedurile de frumusețe la care apelează.

După ce a ieșit dintr-o căsnicie cu un bărbat cu care a stat 12 ani de zile, Ioana Ginghină nu mai credea că se va căsători vreodată. Totuși, în ciuda dorințelor actriței, se pare că acest moment va sosi mai repede decât se aștepta.

"Ar trebui să urmeze nunta, dar pentru că nu reprezintă o prioritate pentru nimeni, nu ne grăbim. Și ne e și bine așa…Pentru mine, personal, nu mai înseamnă neapărat ceva această nuntă. De fapt de unde a pornit. Avem niște prieteni care ne-au cerut de nași, și ca să le putem fi lor nași ar trebui să ne căsătorim.

Ideea este că prietenii noștri se căsătoresc abia la anul, pentru că nu au găsit restaurant anul acesta.  Drept pentru care, da, probabil că undeva anul acesta o să fie și nunta. Acum, nunta nu o să fie o nuntă efectiv, o să fie o petrecere. Noi nu avem nevoie de local și de altele. Nu, o cununie civilă, o petrecere drăguță, cu prieteni și cam aia. Adică nu rochie, nu tam-tam, nu probleme..", a declarat Ioana Ginghină, potrivit ciao.

Ce dietă ține Ioana Ginghină

Actrița se declară a fi mulțumită de greutatea ei și, în tot acest proces de menținere a siluetei, evită, în principal, mâncarea unui aliment.

"Eu  acum sunt la o greutate care îmi place și îmi place de mine și sunt  perfect din punctul meu de vedere. Singurul lucru este că eu nu mănânc oricum carne, acum țin și post. Țin toate posturile, țin toate miercurile și vinerile post, plus toate posturile mari, Crăciun, Paște, Sfânta Marie.

Acum sunt la 55-56 de kilograme și înălțime 1,65 și eu nu sunt cu kilogramele, e vorba de cum arăți pentru că să știi, că acum 10 ani aveam mai puține kilograme. Dar dacă aș mai slăbi acum nu știu dacă ar mai arăta bine. Am o vârstă, pielea are altă textură, eu anul ăsta fac 45 de ani, adică pielea arată altfel.",  a mai spus ea.

La ce proceduri a apelat actrița

Chiar dacă este mulțumită de fizicul ei, Ioana Ginghină nu evită să-l îmbunătățească, prin orice mijloace. Mai mult, aceasta nu exclude nici apelarea la operațiile estetice.

"Chiar acum de curând am început să fac niște injecții cu niște enzime, care topesc grăsimile pentru că e burtica aia mică pe care nu prea zic că îmi doresc să o dau jos, dar dacă există aceste injecții, de ce nu, le încercăm. La frunte fac botox, dar nu așa cât să mă paralizez toată.

Eu întotdeauna am avut sâni frumoși, îi am în continuare, naturali, dar dacă va fi vreodată o problemă probabil că acolo aș interveni, dar eu întotdeauna am avut sâni frumoși și cred că cumva nu aș fi eu dacă nu mi-ar plăcea zona asta.",  adăugat actrița.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel