Ioana Ginghină îi face concurență cântăreței Shakira. Cum dansează actrița pe melodia „Girl like me”

Data publicării:

Ioana Ginghină vrea să o întreacă pe Shakira. Actrița a acceptat provocarea de a reproduce dansul din videoclipul „Girl like me”

Dansul din cel mai nou videoclip al cântăreței Shakira a ajuns aproape la fel de celebru ca artista care l-a creat. Oameni din toată lumea încearcă să reproducă mișcările îndrăznețe, lansând o adevărată isterie. Este și cazul actriței Ioana Ginghină, care, la încurajările fiicei sale, s-a îmbrăcat sumar și a dansat ca o adolescentă. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina)


Da, ea e cea “vinovată” de aceasta transformare. “Mama de ce nu faci #shakirachallenge ? Shakira e de vârsta ta!” . Așa ca m-am apucat de treaba și am învățat dansul, mi-am căutat o costumație cât mai apropiată și gata!”, a scris vedeta pe Instagram. 

 


Actrița s-a pregătit temeinic pentru momentul artistic. A repetat mișcările, a căutat ținuta potrivită, și-a pus meșe pentru a avea un păr bogat ca al Shakirei. Iar rezultatul este pe măsură. Ioana Ginghină a trecut cu brio peste această provocare. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel