Ioana Ginghină face dezvăluiri DUREROASE: Cel mai greu moment a fost când am pierdut prima sarcină

Data publicării:
Sursa foto: Instagram, Ioana Ginghină
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, Ioana Ginghină

Actrița a vorbit despre faimă și despre lucrurile care au venit, inevitabil, cu aceasta. 

Actrița Ioana Ginghină a dezvăluit care a fost cel mai greu lucru din viața ei, peste care a trebuit să treacă. Vedeta spune că deși a fost extrem de dificil, a ales să privească cu optimism înainte, fapt pentru care, ea este acum mama unei fete.

"Cel mai greu moment din viața mea a fost când am pierdut prima mea sarcină. Însă întotdeauna am știut că viața are multe de oferit, eu doar trebuie să îmi deschid sufletul să primesc. Viața este ca un film, așa că după o nefericire vine întotdeauna o fericire. Așa că nu îmi pierd timpul concentrându-mă ce pe nu am, ci apreciez ceea ce am.",a declarat Ioana Ginghină, potrivit ego.ro.

Ce experiențe neplăcute a avut actrița, ca persoană publică

Ioana Ginghină povestește faptul că faima a venit la pachet și cu experiențe mai puțin plăcute.

"Da, am mai avut și experiențe neplăcute. Unii oameni au senzația că, dacă te cunosc de la televizor, ești un fel de prieten și atunci se comportă cu tine cu o familiaritate ieșită din comun. Nu pot face diferența între tine ca actor, o femeie străină de 30-40 de ani și personajul care le intră zilnic în casă prin intermediul televizorului.

E e clar că nu mai poți ține secret foarte multe lucruri. Au fost momente pe care aș fi vrut să nu trebuiască să le împărtășesc cu toată lumea, dar oamenii, jurnaliștii vor să afle cât mai multe detalii din viața ta. Nici eu nu sunt cea mai discretă persoană, vorbesc mult și mă împrietenesc repede, așa că îmi asum tot ceea ce vine la pachet cu faima și aia e.", a continuat vedeta.

Cine a susținut-o pe Ioana Ginghină în carieră

Vedeta a mai povestit și faptul că această carieră nu a împiedicat-o din a avea timp și pentru viața de familie, astfel încât ea spune că nu a renunțat la nimic și nu a fost nevoită să facă alegeri. Cât despre carieră, a fost o persoană care, în mod special, a susținut-o foarte mult și i-a acordat încredere.

 "Singura persoană care m-a ajutat a fost Ruxandra Ion, producătorul serialelor în care am jucat și pentru asta îi voi fi mereu recunoscătoare. Asta nu înseamnă că nu am colaborat foarte frumos cu multă lume, însă dacă vorbim de susținere și ajutor, Ruxandra a fost cea care a crezut în mine.", a mai dezvăluit artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel