Ioana Ginghină, despre viața de mamă: Nu vreți să știți cât de duri sunt adolescenții cu adulții

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

Actrița Ioana Ginghină a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei și a dezvăluit faptul că nu exclude opțiunea de a fi mamă, pentru a doua oară.

Ioana Ginghină s-a făcut remarcată în foarte multe seriale din România și pare că viața profesională îi acaparează cea mai mare parte din timp. Artista spune însă că nu este așa, iar pe primul loc a fost mereu familia și, mai exact, fiica ei.

"Nu a trebuit să jonglez, am știut clar că Ruxi e cea mai importantă și acolo nu am făcut compromisuri. Dar, am și avut noroc de timp ca să pot sta mult cu ea. Fiica mea a știut că sunt cunoscută de la 7 săptămâni când am avut împreună prima ședință foto. Ea a trăit așa, oprindu-ne lumea ca să ne facă poze, văzându-ne în reviste și la televizor. De aceea nu o deranjează expunerea. Face parte din viața ei, e obișnuită cu asta.", a declarat Ioana Ginghină, potrivit ego

"Postez lucruri cu ea și despre ea numai cu aprobarea ei"

Vedete a mai dezvăluit și faptul că nu postează nimic, pe rețelele de socializare, fără acordul fetei ei, care este destul de exigentă, când vine vorba de asta. 

"Acum însă eu postez lucruri cu ea și despre ea numai cu aprobarea ei. De aceea și apare atât de puțin în postările mele. Nu știu cât de mult știți părerile adolescenților despre expunere. Nu vreți să știți cât de duri sunt adolescenții cu adulții care își expun gratuit copiii, doar pentru imagine. Eu lucrez cu mulți adolescenți și de aceea știu exact cum gândesc.", a mai spus ea.

Care este secretul relației dintre cele două

Ioana Ginghină a vorbit și despre secretul care o ajută să aibă o relație atât de apropiată cu fiica ei.

"Iubirea necondiționată este secretul. Plus că eu nu am uitat ce m-a durut când am fost copil și nu am uitat cât de important era pentru mine să fiu ascultată de părinți, nu doar eu să-i ascult pe ei. Asta am făcut cu fiica mea. Am tot timpul să o ascult.", a mai spus actrița.

Ioana Ginghină se vede mămică pentru a doua oară

Și când a fost întrebată dacă se vede a fi mămică și pentru a doua oară, actrița nu a ezitat să răspundă. Mai mult, ea consideră că fiica ei nu ar avea de ec să se împotrivească.

"Da, de ce nu. Cum să reacționeze? E clar că nu se mai pune problema că unul să intervină în viața celuilalt. Diferența de vârstă e foarte mare. Însă se pot iubi și susține. E mare lucru să ai o familie frumoasă și numeroasă.", a continuat Ioana Ginghină.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel