Ioana Ginghină a dezvăluit ce a făcut cu banii pe care i-a câștigat după ce a pozat goală: „A fost o experiență bine plătită”

Data actualizării: | Data publicării:
Ioana Ginghină, Foto Instagram
Descriere foto: Ioana Ginghină, Foto Instagram

Ioana Ginghină a renunțat la haine și la inhibiții și a pozat goală în anul 2005. Vedeta a dezvăluit ce a făcut cu banii pe care i-a primit la acea vreme. 

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Chiar dacă a stat departe de lumina reflectoarelor o bună perioadă de timp, aceasta nu a ezitat să accepte provocarea revistei Playboy de a poza goală. În anul 2005, Ioana Ginghină se dezbrăca de haine și de inhibiții și realiza un pictorial sexy care i-a adus o sumă frumoasă de bani în conturi. 


Chiar dacă nu a dezvăluit suma pe care a primit-o după ce a pozat goală, actrița spune că și-a cumpărat ceea ce își dorea cel mai mult la acea vreme. 


„Nu, nu am regretat niciodată. Eu sunt actriță și actrițele joacă, pozează în tot felul de roluri, personaje, ipostaze, așa că eram pregătită pentru asta. Nu m-a ajutat în carieră.


Eu am pozat după ce începusem să joc în producțiile Acasă TV, așa că a fost doar o experiență bine plătită și atât. Țin minte că mi-am luat prima mașină de banii aceia”, a spus Ioana Ginghină, potrivit playtech.ro.


Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani, s-a bucurat mereu de o siluetă de vis și de o frumusețe aparte. Vedeta spune că acum este mai atentă ca niciodată la dietă și face sport oricât de des poate. 


„Secretul este echilibrul. Am învățat să mănânc din toate, dar echilibrat, să nu mai fac excese nici măcar dacă e ziua mea. Tort, de exemplu, am mâncat azi dimineață, nu seara, când l-am tăiat.


Sport fac, la fel, constant, poate nu așa de des cât ar trebui, dar constant. Nu mai am pauze lungi de 1-2 săptămâni”, a mai adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel