Ioana Dichiseanu, primul Crăciun fără Ion Dichiseanu. Fiica regretatului actor este devastată de durere: „Nimic nu va mai fi așa cum a fost”

Data publicării:
Ion Dichiseanu și fiica lui, sursa facebook
Descriere foto: Ion Dichiseanu și fiica lui, sursa facebook

Ioana Dichiseanu, fiica marelui actor Ion Dichiseanu, trece printr-o perioadă grea. Este primul Crăciun fără tatăl său, iar durerea o copleșește. 

Ion Dichiseanu s-a stins din viață pe 20 mai, la vârsta de 87 de ani. Marele actor și-a pertrecut ultimele luni din viață pe patul de spital, din cauza unei infecții care i-a cauzat o pneumonie bilaterală.

Fiica regretatului artist a suferit enorm și suferă în continuare. Zilele viitoare ea va petrece primul Crăciun fără tatăl ei și spune că nimic nu va mai fi la fel. 


''Astăzi se împlinește un an de când a început totul, internarea și greul, ca să zic așa. Eram de fiecare dată împreună, aveam tradițiile noastre, pe care le respectam cu sfințenie. An de an împodobeam bradul împreună, mergeam la cumpărături împreună. Nu mai sunt fel, nu vor mai fi niciodată la fel, nimic nu va mai fi așa cum a fost, dar încercăm să păstrăm niște lucruri de dragul Anastasiei, pentru că este copil, și, vreau ca și ea să rămână cu amintiri frumoase în ceea ce privesc sărbătorile, indiferent că sunt sărbători de iarnă sau zile de naștere'', a declarat Ioana Dichiseanu la Antena Stars.

 

Ion Dichiseanu îi apare în vis

 

Ioana Dichiseanu era extrem de apropiată de tatăl ei. Dispariția marelui actor a produs o suferință fără margini pentru aceasta, care spune că încă își visează părintele și simte că acesta îi trimite diverse mesaje. 


„L-am visat. L-am visat de foarte multe ori, aproape în fiecare noapte. Mi-a transmis foarte multe mesaje, inclusiv mi-a spus nişte lucruri care ulterior s-au adeverit şi aşa comunicam cu el şi cât era în spital. Ştiu că pare puţin ştiinţifico-fantastic, dar chiar aşa este şi nu mint pentru că dimineaţa când sunam la spital să întreb cum se mai simte, dădeam totdeauna telefonul pe difuzor şi erau Adi şi mama lângă mine şi înainte să sun le povesteam ce am visat şi când auzeau ce spun medicii se minunau şi ei. (...) Avem în continuare o legătură puternică pentru că am foarte multe confirmări şi semne şi simt că este în continuare lângă mine, lângă noi”, a dezvăluit Ioana Dichiseanu, fiica regretatului actor, la Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 


Ioana Dichiseanu a dezvăluit și care este cea mare mare avere pe care a primit-o de la tatăl ei. 


"Cea mai mare avere pe care mi-a lăsat-o tatăl meu este numele. Are o valoare incomensurabilă şi incontestabilă şi nu se poate compara cu nicio avere materială. Pentru mine, asta este cea mai mare onoare şi cea mai mare binecuvântare, faptul că sunt copilul lui", a declarat Ioana.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel