Ioana Dichiseanu, noi detalii despre starea de sănătate a tatălui ei. În ce stare se află marele actor

Data publicării:
Ion Dichiseanu și fiica sa, foto Facebook
Descriere foto: Ion Dichiseanu și fiica sa, foto Facebook

Ion Dichiseanu trece prin momente grele. Actorul este internat în spital încă de la începutul anului. 

Ion Dichiseanu se luptă pentru viața sa încă de la începutul anului, când a fost internat de urgență în spital. Fiica marelui actor a mers în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV, prezentată de Cristi Brancu pentru a vorbi despre starea de sănătate a tatălui său. Ioana spune că actorul se simte din ce în ce mai bine, iar medicii le-ar transmis că acesta va fi externat în curând. 


„Este mult mai bine față de cum a ajuns la spital. Asta datorită medicilor de la Spitalul Floreasca. Noi ne rugăm să ajungă cât mai repede acasă, pentru că stă de ceva vreme acolo. Culmea e că nu a fost o suferință anume. El este fost fumător, s-a lăsat de fumat de trei ani. 


A avut o saturație ușor scăzută la plămâni, nu ceva alarmant, dar așa se situa el. În noiembrie a avut simptome care i-au dat de bănuit. A făcut o radiografie și un CT, dar i s-a pus un diagnostic greșit, l-au trimis la bronhoscopie. 


La 11 zile după bronhoscopie s-a prăbușit. Am aflat că fost infectat cu o bacterie, care i-a provocat o pneumonie severă bilaterală. Mulți nu ar fi trecut peste, dar Dumnezeu este lângă el și acum. El este un luptător și un om foarte puternic”, a spus Ioana Dichiseanu la Prima TV.


Ioana Dichiseanu spune că tatăl ei și-a revenit datorită unui miracol. Aceasta îi mulțumește Divinității pentru că tatăl ei a reușit să își revină și este foarte nerăbdătoare să îl externeze din spital. 


„Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că vorbim despre tata acum la prezent. Medicii ne-au dat certitudini că el va veni repede acasă. Va avea nevoie de o recuperare. Cred că e o minune dumnezeiască. Pe el l-a ajutat că nu lua multe medicamente. Organismul lui a răspuns imediat la tratament. Lua doar pastile de tensiune înainte. Ținem legătura prin medici”, a adăugat fiica lui Ion Dichiseanu. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel