Ioana Dichiseanu lansează acuzații grave, la un an de la moartea tatălui ei: Sper ca cel care a făcut asta să nu doarmă bine noaptea

Sursa foto: Ioana Dichiseanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Ioana Dichiseanu, Facebook

Ioana Dichiseanu condamnă un anumit doctor pentru moartea tatălui ei.

Ioana Dichiseanu face acuzații grave, la un an de când regretatul artist Ion Dichiseanu s-a stins din viață. Acesta a murit pe 20 mai 2021, după mai multe luni în care a fost internat într-un cunoscut spital din Capitală. Familia acestuia este încă extrem de îndurerată, iar fiica lui spune că nu are liniște, din cauza modului în care a fost îngrijit tatăl ei. Aceasta face referire concret la un anumit medic din acea unitate, împotriva căruia și-ar fi dorit deja să intenteze un proces. Motivul pentru care nu a făcut deja asta îl reprezintă copilul ei, mărturisește Ioana.

„Nu mă voi împăca niciodată cu ceea ce s-a întâmplat la spital. Adică, i-am spus şi mamei, dacă nu ar fi existat acest copil şi dacă nu aş fi fost un bun creştin, mi-aş fi făcut dreptate cu mâna mea. Să ştii că un om chiar a suferit, a pătimit şi a murit din cauza altcuiva, e ca la un accident de maşină. În momentul în care tu loveşti pe cineva pe trecerea de pietoni, e o crimă, nu? Dar, până la ajunge la un anumit verdict, se întruneşte o comisie, care e formată tot din medici.

M-am lăsat păgubaşă, pentru că ar fi însemnat o procedură cu totul şi cu totul dureroasă şi pe care nu aş fi vrut să o fac, şi atunci am spus că mai bine nu, îl las să se odihnească, şi până la urmă nu vreau ca el să rămână aşa în amintirea oamenilor. Să stau prin procese…Dar nu, împăcată nu sunt. Şi sper ca cel care a făcut asta să nu doarmă bine noaptea”, a mărturisit Ioana Dichiseanu, pentru Antena 3.

Ioana Dichiseanu se pregătește de Festivalul "Ion Dichiseanu"

Ioana Dichiseanu, împreună cu mama ei, sunt în pline pregătiri pentru festivalul organizat în memoria regretatului artist Ion Dichiseanu. Acesta va avea loc în perioada 20-22 mai, la Adjud, locul natal al acestuia, la Casa de Cultură „Tudor Vornicu”. Atât Ioana, cât și Simona Florescu vor urca pe scena festivalului, iar despre alte nume mari ce pot fi văzute atunci, dar și despre cum se simte la un an de la moartea tatălui ei, ne-a vorbit chiar Ioana Dichiseanu, în exclusivitate pentru Spectacola.

"În fiecare zi vor fi și piese de teatru, iar în ultima zi va fi evenimentul muzical. Eu, în cadrul spectacolului pregătesc o surpriză, un duet cu tata, va cânta și mama mea, Fuego, Gabi Dorobanțu, în cadrul festivalului va fi lansat și CD-ul cu o parte dintre melodiile interpretate de tata, vor fi și discuții legate de activitatea lui, de cum era el ca om, un fel de întâlniri, discuții de suflet, dar oricum vor fi nume mari. Va si și o expoziție mică cu câteva obiecte ce-i aparțin tatei, printre care și niște scenarii originale de la anumite filme, câteva roluri principale dintre multele roluri pe care el le-a interpretat. Va mai fi Claudiu Bleonț, spectacolul Amadeus, cu care s-a inaugurat sala de spectacole de la casa Tudor Vornicu, iar sala de spectacole poartă, din 2015, numele de Ion Dichiseanu. Se leagă frumos lucrurile.",a declarat Ioana Dichiseanu pentru Spectacola.

Citește continuarea AICI.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 15 mai 2022, 13:26 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience