Ioana Dichiseanu își sărbătorește ziua de naștere. Care a fost primul cadou primit de la regretatul ei tată: „Îl am și acum”

Data publicării:
Sursa foto: Ioana Dichiseanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Ioana Dichiseanu, Facebook

Ioana Dichiseanu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Fiica regretatului actor a dezvăluit care a fost primul cadou pe care l-a primit de la tatăl său. 

Azi, 22 octobrie, Ioana Dichiseanu împlinește frumoasa vârstă de 35 de ani. Fiica regretatului actor, Ion Dichiseanu, a recunoscut că sărbătorile din familia sa nu mai sunt la fel fără părintele său, care s-a stins din viață mult prea repede. 

Ioana Dichiseanu își sărbătorește ziua de naștere

Ioana Dichiseanu a povestit că, în trecut, își sărbătorea ziua de naștere pe data de 20, odată cu aniversarea tatălui său. 

„La noi, sărbătoarea cea mare era pe 20. Eu mereu spuneau că vreau să petrec alături de tata. Pentru mine, nu mai există atmosfera care era când el era prezent. Umplea efectiv toate secundele. De când se trezea zbârnâiau telefoanele”, a povestit Ioana Dichiseanu pentru FANATIK.

Care a fost primul cadou primit de la regretatul ei tată

Ion Dichiseanu i-a oferit fiicei sale un ceas din Germania, când aceasta avea doar un an.

„Primul cadou primit de la tatăl meu a fost un ceas. L-a adus din Rusia sau… din Germania, parcă, nu, mama? (n.r.: spune ușor nedumerită Ioana, așteptând confirmarea de la Simona Florescu). Aveam doar un an când tata mi-a luat acel ceas. Îl mai am și acum. Sunt daruri la care nu pot renunța. A fost, practic, primul ceas pe care l-am primit vreodată. Are o valoare sentimentală inestimabilă pentru mine”, a mai spus Ioana Dichiseanu pentru sursa citată mai sus. 

La vârsta de doi ani, Ioana Dichiseanu a primit de la tatăl său o lampă de veghe, adusă tocmai din Moscova. 

„Al doilea cadou la care țin și pe care l-am păstrat este o lampă de veghe cu Tom și Jerry, adusă din Moscova”.

Ioana Dichiseanu scrie o carte cu aventurile și învătățurile tatălui ei

„Nu prea am avut foarte mult timp să mă ocup, dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom reuși să o pregătim.

Avea atâtea vești interesante de spus, atâtea experiențe prin care a trecut și merită povestite. Eu i-am zis: de ce nu mai scrii o carte? A preferat să renunțe. Când era în spital mi-a promis că o va scoate, dar nu a mai apucat.

Chiar vreau să menționez în această carte, să scot în evidență omul din spatele reflectoarelor. Toți îl știau ca extraordinar de sociabil, însă nimeni nu a cunoscut celelalte laturi, la fel de frumoase și interesante precum cele pe care le-am cunoscut noi”, a declarat Ioana despre cartea pe care o pregătește.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel