Ioana Dichiseanu, îngenunchiată de durere la 6 luni de la moartea tatălui său. La ce nu poate renunța fiica lui Ion Dichiseanu: ”Nu pot să le dau”

Data actualizării: | Data publicării:
Ion Dichiseanu și fiica lui, sursa facebook
Descriere foto: Ion Dichiseanu și fiica lui, sursa facebook

Fiica lui Ion Dichiseanu este profund îndurerată la șase luni de la moartea actorului. Ioana Dichiseanu a dezvăluit care sunt lucrurile tatălui său la care nu poate să renunțe.

Moartea actorului Ion Dichiseanu a șocat o lume întreagă. Vestea a căzut ca un trăsnet peste familia actorului, dar și peste cei care l-au cunoscut. Cea mai afectată a fost fiica acestuia, Ioana Dichiseanu. Cei doi au avut o relație extrem de strânsă, iar vestea că tatăl ei s-a stins a dărâmat-o complet.

Recent, fiica regretatului actor a declarat că îi simte lipsa tatălui său și suferă cumplit. Mai mult decât atât, aceasta a precizat că nu a putut să renunțe la câteva din lucrurile tatălui său, deoarece îi dau putere să meargă mai departe și să-l simtă lângă ea.

Printre lucrurile pe care nu a putut să le dea de pomană se numără costumul alb al tatălui său și pantofii, dar și alte câteva lucruri.

„Am dat câteva lucruri, dar nu mă pot despărți de hainele lui. I-am păstrat costumul lui preferat, alb. Când mă mai uit la lucrurile sale, simt că mă răscolesc, dar în același timp am senzația că îmi este aproape și nu pot să le dau”, a spus Ioana Dichiseanu pentru Fanatik.ro

 

Va face o slujbă religioasă pentru parastasul de 6 luni

 

Ioana Dischiseanu a mărturisit data de 20 octombrie vor face o slujbă religioasă la biserică pentru tatăl ei, mai ales că atunci ar fi împlinit 88 de ani. De asemenea, fiica regretatului actor a precizat că și-ar fi dorit să organizeze o masă la restaurant, dar din cauza restricțiilor nu crede ca va putea să facă acest lucru.

„Mi-aș fi dorit pe 20 octombrie să facem o masă la restaurant, dar cu restricțiile astea și cu situația pe care o trăim îmi este și frică. Vom face însă o slujbă religioasă, cum este creștinește”, a mai spus ea.

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel