Intervenţiile estetice, între normalitate şi exagerare. Lidia Fecioru: "Aveţi grijă de pielea voastră, că alta nu vă mai creşte"

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Lidia Fecioru a vorbit despre intervenţiile estetice exagerate. 

Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul zilei, de pe Antena 3, despre operațiile estetice care, de cele mai multe ori, sunt duse la extrem în vremurile de astăzi.

Operaţiile le putem face pentru a ajusta, să reducem un defect. Cu cât îmbătrânim, cu atât ele par. 

Operaţiile estetice au fost mai mult pentru cei care sufereau cicatrici în război, acum dacă nu ai, nici nu exişti. Se fac operaţii estetice de la vârste din ce în ce mai mici.

Când văd o pereche de buze de raţă, bărbaţii se gândesc la partea erotică. Bărbaţii nu apreciază asta. Ei au cam început să aprecieze naturaleţea. A fost un boom la început, dar s-au mai liniştit femeile cu buze de raţe.

Genele nefiresc de mari. Eu am purtat ca să nu ma mai machiez, apoi am rămas fără gene. Un an a trebuit să aştept să crească. Le pui doar dacă te duci la o petrecere. Totuşi, să dai cu sapa şi să porţi gene, nu prea merge. 

Se purtau înainte tot felul de culori pe unghii. Am purtat şi eu. Zici că avem globurile din brad pe unghii. Sunt frumoase, dacă eşti mireasă, îţi faci. Dar nu poţi să stai la birou şi să ai aşa unghii. Merge o singură culoare şi o anumită lungime.

Bărbaţii preferă unghiile bej, roşii. Dar noi nu trebuie să ne luăm după ce îi place bărbatului. 

Lidia Fecioru: "Aveţi grijă de pielea voastră, că alta nu vă mai creşte"

Bronzul artificial. Sănătatea pielii este foarte importantă. Un bronz artificial omoară pielea. Toate reginele şi prinţesele au avut pielea albă. Se fereau de soare. Femeile de rând se ascundeau şi ele. Noi trebuie să avem grijă de pielea noastră. Acum te poţi da cu o cremă autobronzantă. Aveţi grijă de pielea voastră, că alta nu vă mai creşte.

Machiajul excesiv. Putem ascunde mici imperfecţiuni. Toate chestiile astea le fac tineretul. Eu sunt de acord cu femeile care au anumite frustrări. Au anumite nevoi. Să stea o rochie mai bine pe ele. Nu vorbim despre a nu face. Dar să fie totul cu limită.

Lidia Fecioru, despre relaţiile începute pe rețelele de socializare

Poţi să îţi găseşti jumătatea pe aplicaţiile de dating, dar important e să fie ceea ce îţi doreşti. Înainte te duceai la horă şi cunoşteai oameni, iar apoi trebuia să ştie familiile şi toată lumea.

Era chestia de castitate până la căsătorie, să intre virgină în biserică, erau nişte valori morale. Erau alte valori ale societăţii. Dar acum, cu trecerea timpului, am intrat în goana timpului, iar a cunoaşte pe cineva e la un click distanţă.

Dacă nu ieşi din casă, nu ai cum să iei legătura. Prima legătură poate fi online, însă următoarele întâlniri trebuie să fie offline.

Oamenii care stau şi îşi fac conturi pe aceste platforme au o problemă. Din prima au un handicap emoţional. În primul rând, nu au încredere în ei, nu au curajul de a crea o relaţie. Pe aceste platforme nu stau neapărat tineri pentru că tinerii ies, se distrează, socializează, se duc în cluburi. Acolo sunt oameni care au 30+.

Cei care au conturi acolo, dacă îi întrebi la un moment dat o să afli că nu au găsit ce căutau. Încearcă continuu să găsească şi de multe ori îţi dai seama că după ce ai ieşit persoana nu e cea pe care o cauţi.

Dezamăgirea este enorm de mare şi va exista o perioadă în care oamenii nu vor mai intra pe platformele astea.

Nu au curajul să cunoască pe cineva din cauza unor complexe, unor frustrări.

Doar 10% vor cu adevărat să cunoască pe cineva

Perioada de pandemie a scos foarte mult frustraţi la iveală pentru că nu au mai avut unde să plece şi acolo sunt foarte multe persoane. Dintre cei care stau pe astfel de platforme, 10% sunt cei care caută să discute, să aibă cu cine vorbi, alţi 30% şi-au făcut conturi fiind căsătoriţi şi caută aventuri, 50% sunt cei cu conturi false şi au mai rămas cei 10% care cu adevărat vor să cunoască pe cineva.

Există persoane care s-au cunoscut pe internet, s-au căsătorit. Se poate. Dar asta înseamnă să accepţi totul.

Mi-am făcut cont pe TikTok. Mi se pare curios să văd comportamentul fiecărei persoane. Cu frustrările lor. Tipologii diferite.

Şansele să îţi găseşti jumătate sunt foarte mici. Poate 5%. Este o soluţie, o rezolvare temporară, dar nu aşa se rezolvă. Tot înşelat este, tot minciună se numeşte.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel