Internetul a luat foc după ce Kylie Jenner și Travis Scott au închiriat un autobuz școlar doar pentru fiica lor, Stormi

Data publicării:

Kylie Jenner și Travis Scott au ajuns din nou în mijlocul unui val de reacții negative în mediul online.

Kylie Jenner și Travis Scott au surprins-o pe fiica lor Stormi cu un autobuz școlar, fanii nu au reacționat tocmai bine la aflarea veștii. 


Kylie a distribuit mai multe fotografii cu Stormi și autobuzul ei școlar pe Instagram Stories: „Stormi a tot zis că vrea să meargă cu un autobuz mare și galben. Tati a surprins-o”. 


În urmă acestei postări au apărut o mulțime de tweet-uri despre această surpriză cu autobuzul școlar: "oamenii bogați sunt literalmente atât de departe de realitate încât au cumpărat un autobuz școlar pentru ca Stormi să stea în el" și "Stormi a ajuns să se joace de-a săracii astăzi".


„Stormi este pasionată de sistemul public de învățământ, așa că tatăl ei a închiriat un autobuz școlar mare și galben pentru o zi. Săptămâna viitoare, părinții ei vor închiria o cantină școlară pentru ca ea să experimenteze prânzul de la școala publică sau, așa cum îi spun eu, ceva din cartea de bucate a lui Kris”, a mai scris un utilizator pe Twitter. 

 

 


Kylie și Travis nu au comentat reacțiile și pare puțin probabil că o vor face. 


Mai ales că în spațiul public au apărut informații cum că vedeta ar aștepta un al doilea copil. 


"Optsprezece nepoți. Le tot spun fetelor - nu sunt prea încântată de asta, vreau să merg pe 30", a spus Caitlyn într-un videoclip, pentru People . "Treizeci de nepoți. Este un număr rotund. Tocmai am aflat zilele trecute că mai am un altul în cuptor. Da, am aflat asta zilele trecute. Deci sunt 19, așa că mai avem doar 10."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel