Întâlnire cu Arta. Sabina Lisievici, peripeții la Cannes - VIDEO

EXCLUSIV

Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News.

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

 

Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă. 

Săptămâna aceasta, Sabina Lisievici, actor, regizor, producător, vine în platoul Spectacola și DC News pentru a vorbi despre noul său lungmetraj, Kingdom of Judas, pe care l-a prezentat recent la  Marché du Film de la Cannes.


Kingdom of Judas este filmul de lungmetraj de debut al Sabinei Lisievici, film în care este producător, scenarist, regizor și actriță. Pelicula este o dramă psihologică, un film plin de suspans, în care acțiunea se petrece într-un ritm alert, asemenea filmelor americane, în care amprenta regizorală este bine definită.


Filmul spune povestea Annei (rol jucat de Sabina Lisievici), care trece prin experiența tragică a sinuciderii surorii ei Maria (în interpretarea Oanei Cârmaciu) și dezvoltă o obsesie în a găsi vinovatul pentru moartea acesteia. Spectatorii vor putea urmări traseul psihologic al Annei într-o poveste care se dezvoltă pe mai multe planuri, cu mult suspans,  care te ține cu sufletul la gură.


Nu ratați emisiunea „Întâlnire cu arta”, de sâmbătă, 29 iulie, ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV


Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                        

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                    

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                       

Site: https://www.spectacola.ro/                        

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola         

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 28 iul 2023, 18:26 | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience