Întâlnire cu Arta: Grig Chiroiu ne dezvăluie „Secretele Președintelui” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
LIVE

Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News.

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă. 

Săptămâna aceasta, Grig Chiroiu, actor și producător, cunoscut și sub numele de Pupăză, cel mai popular personaj al său,  vine în platoul Spectacola și DC News, pentru a vorbi despre „Secretele Președintelui” și celebrii Trăzniți.

 

Grig Chiroiu a absolvit "Facultatea de Comunicare și Relații Publice" și și-a început activitatea artistică în emisiunea "Chestiunea zilei", de la PRO TV, alături de Florin Călinescu, dar și de alți actori cu care mai colaborează chiar și astăzi. 

A realizat și serialul  "Pitici si tatici”, unde a avut ocazia sa joace alături de cei doi copii ai sai, Clara Adina si Mihnea Grig. A urmat apoi producția de televiziune "Tilică, steluta de cinema", însă, de departe, cel mai important rol al său este acela din  serialul "Trasniți in NATO", l-a ridicat la rangul de caporal.

De asemenea, serialul "Trasniți in NATO" a priit și o recunoaștere internațională: A intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai longeviv serial de comedie difuzat la TV. 

Acum, Grig Chiroiu joacă în „Secretele Președintelui”, serial ce se difuzează sâmbăta și duminica de la 19.30, la Prima TV, și în care are dublu rol: Președintele și sosia președintelui. Tot el este și producătorul îndrăgitului serialul de comedie. 

 

Nu ratați emisiunea „Întâlnire cu arta”, de sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV

Youtube video image

 

 

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro   și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201            

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/             

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola            

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en               

Site: https://www.spectacola.ro/                

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola            

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel