Întâlnire cu Arta. Eli Lăslean, designerul preferat al Primei Doamne: „Iubesc frumosul! L-am căutat mereu, iar atunci când nu l-am găsit, l-am inventat!” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News.

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă. 

Săptămâna aceasta, redifuzăm interviul cu Eli Lăslean, cunoscută drept „designerul Primei Doamne“. Cu o experiență de peste 30 de ani în modă, celebrul designer își spune povestea de succes, cu suișuri și coborâșuri, dar cu multă muncă, determinare și dragoste pentru frumos. 

Youtube video image

 


Numele ei este legat de personalități marcante ale României. De 7 ani se ocupă de vestimentația Primei Doamne, fiind responsabilă de aparițiile impecabile pe care le presupune statutul acesteia. A creat pentru aceasta aproximativ 50 de ținute. 

De asemenea, și alte celebrități s-au lăsat pe mâna ei. 

Mădălina Manole îi purta creațiile

În cadrul interviului de la Spectacola și DC News, renumitul designer povestește cum, în urmă cu ani de zile, și-a descoperit creațiile din întâmplare, la televizor. Fata cu părul de foc își cumpărase o ținută creată de aceasta, astfel că surpriza a fost cu atât mai mare. 

Au urmat apoi colaborări numeroase, cu nume mari din showbiz-ul românesc: Carmen Iohannis, Andreea Marin, Nadia Comăneci, Simona Halep, Anca Ţurcaşiu,  Angela Similea, Monica Davidescu, Bianca Brad, Simona Amânar, Laura Badea,  Andreea Esca și multe altele. 


„Iubesc frumosul! L-am căutat mereu, iar atunci când nu l-am găsit, l-am inventat!” - Eli Lăslean


Nu ratați emisiunea „Întâlnire cu arta”, de sâmbătă, 10 iunie, de la ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro    și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201              

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                  

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/               

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola              

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                 

Site: https://www.spectacola.ro/                  

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola             Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel