Întâlnire cu arta: Cristina Jacob, dezvăluiri din culisele filmului ”The Perfect Escape” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News. 

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Georgiana Ioniță, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă. 


Săptămâna aceasta, Cristina Jacob vine în platoul Spectacola, pentru a vorbi despre filmul The Perfect Escape. 

 

 

Regizoarea Cristina Jacob, cunoscută publicului pentru filmele de succes ”Oh, Ramona”, ”Selfie 69” sau ”Poveste de dragoste”, revine pe ecrane cu ”The Perfect Escape”. Da, e o nouă comedie! Și da, e romantică sau, mai bine zis, e o comedie de iubire.

 Filmul a costat 4 milioane euro

Dacă filmele precedente ale Cristinei Jacob erau cu și despre adolescenți, ”The Perfect Escape” este o observație asupra peripețiilor iubirii la diverse vârste, dar și în diverse culturi. Realizat în limba engleză, filmul are ambiția de a egala producțiile anglo-saxone similare.


În distribuție se regăsesc actori din Italia, Anglia, Franţa, Canada, SUA şi România. Actorii Bogdan Iancu și Aggy K. Adams, protagoniștii din “Oh, Ramona”, revin pe ecrane de data aceasta cu parteneri diferiți.


Filmările s-au realizat în România, dar în condițiile dificile impuse de pandemia Covid. Deplasarea restrictivă a actorilor străini, testarea zilnică pe platou, dar și amânările din partea finanțatorilor  s-au adăugat greutăților obișnuite.

 

Despre Cristina Jacob:

 

Cristina Jacob are 33 de ani, s-a născut în Galați și este unul dintre cei mai tineri regizori români care au reușit să cunoască succesul nu doar în țară, ci și la nivel internațional. Primul ei job a fost acela de reporter, pe când avea doar 16 ani, iar întâlnirea cu arta cinematografică a avut loc imediat după terminarea liceului. 


 Renumită în România pentru filmele comerciale "Love Story", "Selfie", "Selfie 69" si "Oh, Ramona!" - care ăn 2019 la lansare a bătut toate recordurile unui film romanesc lansat până atunci.
 Filmul “Oh, Ramona” este primul film românesc distribuit internațional prin platforma Netflix, filmul fiind în limba engleză.

 

Nu ratați emisiunea „Întâlnire cu arta”, de sâmbătă, 15 februarie, de la ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania       

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/    

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en    

Site: https://www.spectacola.ro/    

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola    

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel