Întâlnire cu Arta: Carol Ionescu, totul despre comedia Klaus & Barroso / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News. Carol Ionescu vine cu detalii din culisele Klaus & Barroso, o comedie spumoasă, după un scenariu de Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu.


„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă. 

Săptămâna aceasta, Carol Ionescu vine în platoul Spectacola și DC News, pentru a  vorbi despre comedia Klaus & Barroso, în care îl interpreteză pe Vlad, viitorul mire și sărbătoritul petrecerii de pominină. 

 

Klaus & Barroso, o comedie spumoasă, după un scenariu de Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu, ce va avea premiera pe 16 ianuarie 2024. 

Sinopsis

Klaus (Adrian Nicolae) este un barman combinator, nevoit să plătească o datorie urgentă, iar  fratele său, Barroso, este un bodyguard iute la mânie, care se vede nevoit să-l ajute să  organizeze o petrecere a burlacilor fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Trebuie să le facă pe plac invitaților care sunt o adunătură colorată de corporatiști (Alexandru Ion, Cezar Antal, Rolando Matsangos, Vlad Drăgulin, Vlad Brumaru, Carol Ionescu, Codrin Boldea), să gestioneze un moment artistic susținut de o dansatoare (Mădălina Craiu), discuțiile cu patroana (Victoria Raileanu) sau cu vecinul nesuferit (Şerban Pavlu).
Din distribuție mai fac parte: Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătălin Nicolau, Alex Mircioi.0

 

 

Vlad (Carol Ionescu): Vlad, viitorul mire și sărbătoritul petrecerii, este un tânăr liniștit și cu mai mult bun simț decât toți colegii lui la un loc.


Despre CAROL IONESCU

Carol Ionescu, actor român de film și teatru, s-a născut în 1995 în București. Este fiul actriței Magda Catone și al actorului Șerban Ionescu. În 2013, își face debutul în „Funeralii Fericite” r. Horațiu Mălăele. În 2014, concomitent cu intrarea la UNATC, începe o colaborare cu regizorul Victor Ioan Frunză în cadrul "Trupei Fără Nume" în spațiile mai multor teatre din București. În 2014, primul rol consistent de film, în scurtmetrajul „Duminică Dimineață” r. B. Th. Olteanu. A absolvit Universitatea Națională de Arte Teatrale și Cinematografie în 2017.  Este cunoscut pentru muncă în filmele „Mia își ratează răzbunarea”/ Mia miss his revenge (2020) și „#dogpoopgirl” (2021), „Teambuilding” (2022) și „Taximetriști” (2023).
A colaborat în mai multe ocazii cu  Teatrul Ion Creangă, Teatrul Metropolis, Teatrul Dramaturgilor, Teatrul Luni (Green Hours), Clubul Țăranului (MȚR), CCUNB și TNB. Pe lângă rolurile din teatru și film Carol Ionescu  mai organizează anual alături de mama să și de o echipa de tineri artiști Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu”. Evenimentul desfășurat anual în luna Iulie în stațiunea 2 Mai are că scop aducerea laolaltă a tinerilor artiști și înlesnirea întâlnirilor dintre generațiile de artiști și dintre artiști și public.

 


Nu ratați emisiunea „Întâlnire cu arta”, de sâmbătă, 18 noiembrie, ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro   și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                         

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                               

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                           

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                          

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                              

Site: https://www.spectacola.ro/                               

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola           



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel