Întâlnire cu arta. Ana și Bogdan Iacob, poveste de dragoste pe scena teatrului/ VIDEO

EXCLUSIV

Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News.

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Ana și Bogdan Iacob, poveste de dragoste pe scena teatrului

Săptămâna aceasta, Ana și Bogdan Iacob vin în platoul Spectacola și DC News pentru a-și spune povestea de dragoste de pe scena teatrului și dincolo de ea, dar și să ne dezvăluie cum a fost întâlnirea lor cu arta. 

„Noi doi ne-am cunoscut cumva pe scenă la un proiect, lucram la un proiect coregrafic, la Teatrul Evreiesc, cu actorii teatrului, cu Maia Morgenstern și o echipă de actori și colaboratori dansatori. Ne-am cunoscut la repetiții, iar rolurile noastre se pupau, la un moment dat, pe scenă. Noi am avut primul sărut înainte să avem sărutul de pe scenă. Așa ne-am cunoscut, lucrând la același proiect”, ne-au spus Ana și Bogdan Iacob.

Nu ratați emisiunea „Întâlnire cu arta”, de sâmbătă, 15 iulie, ora 13:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                 

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                      

Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                   

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                  

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                     

Site: https://www.spectacola.ro/                      

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola       Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 iul 2023, 09:14 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience