Întâlnire cu arta: Ana Maria Guran și Carol Ionescu, dezvăluiri din culisele filmului „Taximetriști” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:

Sâmbătă, ora 13:00, aveți „Întâlnire cu arta”, pe Spectacola și DC News. 

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Georgiana Ioniță, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă. 


Săptămâna aceasta, Ana Maria Guran și Carol Ionescu vin în platoul Spectacola, pentru a vorbi despre filmul Taximetriști. 


Filmul „Taximetriști”, în regia lui Bogdan Theodor Olteanu

Doi taximetriști trec, într-o noapte, printr-o serie de întâmplări care le dau viețile peste cap. „Taximetriști” - cel mai recent film regizat de Bogdan Theodor Olteanu, după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Adrian Nicolae, la fel ca piesa de teatru cu același nume - invită publicul alături de personaje savuroase, într-o poveste plină de umor și suspans. 


 Din distribuția filmului fac parte: Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Victoria Raileanu, Maria Popistaşu, Mădălina Stoica, Monica Bîrlădeanu, Cosmin “Micutzu’” Nedelcu, Andi Vasluianu, Ana Maria Guran, Nicoleta Hâncu, Carol Ionescu, Alex Mircioi, Vlad Ionuţ Popescu, Adrian Ban, Ştefania Cîrcu, Emma Mateciuc, Florentina Năstase, Ramona Niculae, Alexandra Panaite, Adi Bulboacă, Paul “Spike” Mărăcine, Adrian Nicolae, Ioana Bugarin, Eva Cosac, Maria Moroșan, Tiberiu Zavelea, Alex Iezdimir, Vlad Pânzaru, Ștefana Micu, Alexandru Oprinoiu, Mihaela Dobre, Andreea Constantinescu.

Despre Ana Maria Guran și Carol Ionescu

Ana-Maria Guran are 27 de ani și este din Câmpina. În 2016 la Gala Premiilor Gopo a fost nominalizată pentru premiul de cea mai bună actriță și premiată cu titlul de tânără speranță pentru prestația de debut cinematografic din filmul Lumea e a mea. Recent, ea s-a făcut remarcată și pentru rolul din filmul Romina VTM 

Carol Ionescu, în vârstă de 27 de ani, este fiul Magdei Catone și al regretatului actor Șerban Ionescu. Pe lângă actorie, el scrie scenarii de film și este producătorul a două scurtmetraje. De asemenea, împreună cu mama sa, organizează anual un festival de artă în memoria tatălui său. Carol a jucat recent și în filmul Teambuilding. 

 

Nu ratați emisiunea „Întâlnire cu arta”, de sâmbătă, 18 februarie, de la ora 13:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro   și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201  

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania      

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/   

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola  

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en   

Site: https://www.spectacola.ro/   

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola   



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel