Instagram VS realitate! Mesajul pe care Krystal Forscutt l-a transmis pe Instagram fanilor

Data actualizării: | Data publicării:

Nu s-a inventat elixirul tinereții, dar s-a inventat aplicația care te minte frumos și care îți poate sterge câteva kg pe care le ai în plus. Vedetele nu doar că o folosesc din plin, dar chiar fac abuz, iar pozele uneori sunt de nerecunoscut. 

Recent, Krystal Forscutt a postat, pe contul ei de Instagram, câteva poze, în care a transmis un mesaj foarte sincer, expunând realitatea femeilor care au nascut recent. 

Mai mult decât atât, starul Big Brother, le-a reamintit fanilor ei, că nu trebuie să creadă întotdeauna ceea ce văd pe rețelele de socializare. 

Tânăra în vârstă de 33 de ani, demonstrează cum își face abdomenul să fie plat și tonifiat la doar 11 zile după naștere. 

Mai mult decât atât și-a îndemnat fanii să recunoască când alti influenceri folosesc aceleași trucuri.

În prima imagine, Krystal și-a îndreptat corpul astfel încât să afișeze o  talie înaltă, arătându-și brațele musculare și abdomenul slab.

”11 zile după naștere, nu te lăsa păcălit!,  a spus în descrierea imaginii, arătând clar că aspectul ei a fost modificat, atât din unghiuri cât și din poziționarea acestuia. 

În imaginea de mai jos, pe care vedeta a postat-o pe pagina ei de instagram, se observă o burtă vizibilă, un detaliu absolut normal, după ce o femeie a născut.

„Am vrut doar să adaug că m-am antrenat pe parcursul tuturor sarcinilor și că sunt un antrenor personal calificat. Îmi ascult corpul și mă asigur că mă odihnesc suficient între seturi. Îmi alimentez corpul cu hrană bună. Nu recomand ca  lumea să înceapă antrenamentul atât de curând după ce a născut. Vă rugăm să vă asigurați că aveți permisul medicului înainte”, a mai adăgat Krystal Forscutt în postarea de pe instagram.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel