Inna, surpriză de proporții pentru cea mai bună prietenă: "S-a lăsat cu lacrimi"

Data publicării:
ancapuffpuff, instagram
Descriere foto: ancapuffpuff, instagram

Inna și-a surpris cea mai bună prietenă într-un mod total neașteptat. La vederea cadoului, prietena Innei nu și-a putut stăpâni lacrimile.

INNA i-a făcut  surpriză celei mai bune prietene ale ei mașina visurilor ei, customizată special pentru ea roz, culoarea preferata a Ancăi.

Anca este cea mai bună prietenă a INNEI de aproape 15 ani, un om care i-a fost alături în turnee, iar acum este și make-up artistul ei. Ieri în Dance Queen’s House, a fost Pink Day, zi inspirată de Anca și dedicată ei: ”Anca este un om extraordinar, bun, cald, care mi-a fost mereu alături, așa că am decis ca una dintre zilele din casă să fie pink day, culoarea ei preferată. Toți ne-am îmbrăcat în roz, iar ea a crezut că este complicele unei surprize pentru mine, când de fapt, ea a fost cea surprinsă. A fost cu lacrimi de fericire și mă bucur că am putut să îi ofer cadou mașina visurilor ei…roz”, a spus INNA.

La vederea cadoului, prietena Innei a izbucnit în lacrimi și nu i-a venit să creadă că mașina îi aparține.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P U F F (@ancapuffpuff)

 

Toată acțiunea apare în vlogul postat pe canalul de YouTube al INNEI în playlist-ul Dance Queen’s House.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel