Inna, momente de panică în avion. Iubita lui Deliric și-a îngrijorat fanii

Data publicării:

Inna și-a îngrijorat fanii, după ce s-a fimat la bordul unui avion în timp ce țipa și urla. Artista a trecut prin clipe îngrozitoare.

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste, atât în România cât și în străinătate. Artista a reușit la doar 34 de ani să realizeze tot ce și-a propus.

Dacă pe plan profesional lucrurile merg ca pe roate, nici pe plan sentimental Inna nu stă rău. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de colegul ei de breaslă, Deliric. Deși cei doi și-au ținut relația depart de ochii curioșilor, la un moment dat au decis să le arăte și celor care îi apreciază cât de mult se iubesc.

Recent, cei doi au plecat într-o vacanță exotică, în Maldive. Artista și-a încântat fanii cu tot felul de ipostaze incendiare, care au ridicat temperatura și în termometrele din România. 

Inna, momente de panică în avion!

Pe lângă momentele de vis petrecute în luxosul Maldive, Inna și Deliric au trecut prin momente tensionate. Cu puțin timp în urmă, Inna a publicat pe rețelele de socializare un filmuleț în care se afla alături de iubitul ei într-un avion. În imagini, artista se vede cum țipa, din cauza călătoriei zbuciumate cauzate de turbulențe.

Dacă Inna a luat o sperietură zdravănă, iubitul ei, Deliric s-a bucurat din plin de această experiență.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel