Inna își strigă iubirea pe internet. Declarație de dragoste pentru Deliric

Data publicării:

Inna și Deliric nu își mai ascund iubirea de aproape un an. Dacă la început se fereau să se afișeze pe rețelele de socializare, acum, Inna își strigă dragostea în postări siropoase. 

Inna și Deliric au confirmat că formează un cuplu vara trecută.

Firi discrete, cei doi au încercat să ascundă faptul că sunt împreună, însă nu suficient de bine. Presa a aflat imediat ce se întâmplă între cei doi artiști, iar lor nu le-a rămas decât să împărtășească și cu publicul fericirea pe care o trăiesc.

Deși nu obișnuiește să facă declarații romantice, recent, Inna și-a dat frâu liber sentimentelor.
Într-o imagine publicată pe rețele sociale, în care se află în brațele lui Deliric, Inna și-a declarat iubirea printr-un mesaj scurt "Te amo!” (Te iubesc!). 


Primele zvonuri legate de relația celor doi au apărut vara trecută. La scurt timp, artista a confirmat că este extrem de fericită în brațele lui Deliric. 

 

”Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți", a spus INNA pentru Elle.

În urmă cu câteva luni, Inna a dezvăluit pentru revista Viva și cîteva detalii din interiorul relației. 

 

”Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi. Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling.”, a declarat vedeta pentru revista VIVA.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel