Inna, în sânii goi pe plajele fierbinți din Maldive. Cum a reacționat iubitul ei Deliric la vederea fotografiei

Data publicării:
Inna, sursa instagram
Descriere foto: Inna, sursa instagram

Inna a reunțat la inhibiții și s-a fotografiat în sânii sânii goi, direct de pe plajele fierbinți din Maldive. Iubitul ei Deliric a reacționat.

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste atât în România cât și pe hotare. Aceasta a reușit să cucerească publicul cu vocea și frumusețea ei. Artista se poate considera o femeie împlinită pe toate planurile. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei Deliric și sunt de nedespărțit. Deși artista și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor, acum Inna vrea să le arăte tuturor cât este de fericită.

Inna, ipostază incendiară în sânii goi!

Recent, cântăreața și-a luat iubitul și au plecat într-o binemeritată vacanță departe de temperaturile reci din România, în Maldive. Cei doi au ales o locație superbă, acolo unde se distrează de minune și unde se fotografiază în tot felul de ipostaze. Printre pozele din locația de vis, Inna a publicat pe rețelele de socializare și o fotografie care te lasă fără suflare. Chiar dacă acum Inna nu mai este o femeie singură, aceasta nu ezită să se fotografieze în cele mai sexy impostaze, care stârnesc invidia femeilor și imaginația bărbaților.

Artista a renunțat la sutien și s-a lăsat fotografiată de către iubitul ei doar într-o lenjerie intimă minusculă, care îi lăsa posteriorul bombat la vedere.

Chiar dacă Deliric se poate bucura și în realitate de frumoasa priveliște oferită de iubita lui, acesta nu s-a putut abține și a reacționat și la postarea artistei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel