Inna este mai bogată decât Ilie Năstase. Ce avere URIAȘĂ are celebra cântăreață

Data publicării:
Inna, sursa foto Instagram
Descriere foto: Inna, sursa foto Instagram

Este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar a cunoscut și succesul internațional. Inna a intrat în topul celor mai bogați oameni din România. 

Inna este una dintre cele mai discrete artiste din România. Aceasta și-a ținut mereu viața intimă departe de lumina reflectoarelor și nu și-a dorit să fie implicată în scandaluri. Vedeta s-a concentrat doar pe cariera muzicală și a dat dovadă de ambiție, profesionalism și pasiune. 


Inna s-a născut în Mangalia în anul 1986. Primul ei album „Hot” a fost lansat în 2009. A devenit prima româncă care a câștigat premiul Eurodanceweb în 2010 și a fost desemnată în 2011 cea mai bine plătită artistă din Europa de Est și din România. Conform CelebrityNetWorth, Inna are o avere de 20 de milioane de dolari și se află în topul celor mai bogate vedete din lume. 


Inna este mai bogată chiar decât Ilie Năstase, a cărui avere este de 15 milioane de dolari. 


În topul celor de la CelebrityNetWorth se află Ion Ţiriac cu o avere de 2 miliarde de dolari. Următoarea pe listă e Simona Halep care are 30 milioane de dolari. Chiar și un actor român se află pe listă, Sebastian Stan, cu 4 milioane de dolari, strânși din rolul pe care l-a avut în seria „Avengers” – „Răzbunătorii”. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel